Mootorrattur selgitab: 7 asja, mida tavaliikleja meie käitumisest peaks teadma


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Mootorrattur selgitab: 7 asja, mida tavaliikleja meie käitumisest peaks teadma

Lugemata postitus Postitas will111 »

asi selles, et....most of those things never happened! ehk siis maakeeli selliseid asju tegelikult nagu ei tule ette. okei, ma olen "kõigest" vist mingi 7a sõitnud aga punktid 1,2,3 on tundmatud.
miks lane spliti tehakse, okei...on seletatud, et mootorrattur ei taha ja ei peaks ummikus passima aga no olgem ausad, kas neid autojuhte, kes selle tõttu sõimlevad ja võimlevad tegelikult huvitab see põhjus või põhjendus? EI, neid ei huvita! Ei huvita ka peale selle artikli lugemist ja ei hakka kunagi huvitama. Ja mind mootorratturina ei huvita karvavõrdki rohkem, mida nad seal autoroolis arvavad. rohkem nagu polegi midagi rääkida sel teemal.

või kiirendamine jutt. kas tõesti keegi usub, et nüüd kui seda on veelkord ära mainitud hakkavad mingid wrx'i vennad justkui kukununnudeks ja avalikult tunnistama, et jad nad saavad igast asendist iga viimase panni käest lutti??? :D igaüks saab ju aru, et ei nad ei hakka seda kunagi tunnistama ega mõistma ja ikka on vaja lootusetut võidusõita pidada. ja las siis teevad oma võidusõitu, mind tsiklistina jällegi absoluutselt ei koti, vaatan ja naeran. tsirkust peabki saama.
kuigi - siin võiks tõe huvides siiski ära mainida, et tegelikult IGA auto IGA ratta käest niiväga rajult kotti ei saagi. legaalsete linnakiirusteni ehk jah. legaalsete maanteekiirusteni aga võib juba olukord muutuda ja vabalt täitsa võrdne olla. 5 sekundiga sajani autosid on meil piisavalt tänaval ja iga tsiklist ikka igast asendist perfect starti ja perfect shifti teha ei suuda.

klaasipesu vee teema on minumeelest ainuke aktuaalne jutt seal artiklis. on tõesti ette tulnud, aga no väga kaugel draamast on see asi siiski. ja ausalt öeldes ega väga ei saagi eeldada, et nüüd autojuhid hakkavad iga kord enne nupuvajutust kontrollima ega ümberringi ometi mõnda mootorratturit ei ole. tuleb toime tulla nii nagu senini on tulnud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”