Õnn mootorrattasadulas ehk kuidas ma ikka veel elus olen

Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Postitusi: 882
Liitunud: 10 Apr 2009, 15:13
Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
Asukoht: Tallinn, Harku
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 34 korda
Kontakt:

Re: Õnn mootorrattasadulas ehk kuidas ma ikka veel elus olen

Lugemata postitus Postitas Snowhite »

Piipz kirjutas:

Vana klassivennaga sain aga mõned aastad tagasi tema garaaži juures kokku, näitas mulle oma verist tsiklit, oli samal päeval suurel kiirusel kitse pea otsast sõitnud nii, et tsikkel püsti jäi. Natuke ainult esiplastik mõrane

Päris huvitav. Kas võib olla tegemist sama inimesega - vb lihtsalt tõesti juhtub seda mitmetel.
Aga jutt selline - aastaid tagasi sai käidud plastikutega kallutamas. Seda siis sai tehtud ka Lääne-Virumaa kurvides ja Lahemaa rahvuspargi aladel, kus teadagi küttimist eriti ei toimu ja kõvasti loomi liikvel (oma pere kaotanud 2 autot seal põdra nahka).
Igaljuhul tegemist oli õhtuse kellaajaga - kusagil 1900 paiku või veidi hiljem ja kurviliste teede peale kallamine käis. Mina läksin ees ja siis mõned jõnksud tagapool tulid teised järele.
Silmanurgast nägin mingit kogu - lasin lurtsi gaasirutska rippu ja mõtlesin, et :" Krt, see vist oli mingi suur loom, vaatab, kas teised tulevad järele."
Selle juurde võiks kohe ütelda, et nii ei ole ilus mõelda. Sest teised ei tulnud enam edasi. Liuglesin veidi vabakäiguga seal tee peal ja keerasin otsa ringi.
Esimene ratas mida nägin oli reas olnud kolmas või neljas ja kohe käis peast läbi mõte, et keegi siis vahepealt kadunud.
Oligi ühed tagatuled põõsaservas paista. Mees ise püsti ja kakerdas sellisest madalast kraavist välja minu poole - Vastu päikest ma ei näinud algul aga kui keerasin ennast küljega päikse suhtes, siis oli pilt päris jube. Kogu ninaesine oli verine ja karvu täis ja vb ka mingeid soole tükke. Peast käis läbi kiiruga see mõte, et see mees küll homset ei näe (millegipärast ei pannud mõistus kõike kohe kokku õigesti) ja vist isegi esimene asi mis ma kõva häälega ütlesin, oli midagi kiirabi kohta. Aga siis läks juba lõõpimiseks ära. Kitseke vaeseke oli terava peeglikinnituse otsa leidnud oma lõpu - ees gondli küljes metall kronsadega peeglid olid kitse kaela läbi lõiganud ja siis kõik muu mööda meest ja ratast laiali määrinud.

Hiljem olen seal samas tee peal küljega kokku sõitnud kitsega ja autoga paralleelselt hoidnud kuni otuke lõpuks teeb vastu tiivakaart väikse koksu.
Raske on nende aru toimimist mõista - kui kardad, siis jookse eemale ometi.
(togi)

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”