Hälvik- Mootorratturid


reimps

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas reimps »

grahv kirjutas:
Maaks kirjutas:

kui nn "Reimpsi" peeglist näen, siis võtan kohe eos sõidurea vasakusse serva

Ületab "Reimps" lubatud kiirust natuke või mitte, selline käitumine on m**n* ikkagi. Foori taga ka teed ukse lahti onju?

Tahtsin just analoogselt vastata - kõvad moraalijüngrid ja eeskujulikud liiklejad koos, aga seda ei suuda jälle liiklusseadusest välja lugeda, et asulavälisel teel tuleb hoida oma sõiduraja paremasse serva. Ära siis imesta, kui peeglid põrkuvad või brake-check'i saad mõnelt nõrgema närvikavaga "reimpsilt".

claw kirjutas:

Miks ühe mehe õigus tee peal muneda ja liiklusvoolu takistada peaks olema tähtsam kui teise mehe õigus seaduse piires maksimaalse lubatud sõidukiirusega liiklusvoolus kulgeda?

Täpsuse huvides:
ma pole liiklusvoolust rääkinud - minu jaoks oleks liiklusvoolus olemine selline olukord, kus kõik lasevad ühtlaselt minu jaoks normaalse kiirusega ja ma saan marurahulikult püsika peale panna ning normaalse pikivahega kulgeda. Ma pigem rääkisin enne olukorrast, kus üksik masin jalgu koperdama jääb ja kolonni sappa tekitab - liialdatult on taolisel hetkel selline emotsioon küll peas, et sellised peaks teelt välja rammima, kui ise ei mõista paremale tõmmata ning teised mööda lasta. Hullult teatakse oma õigust sõita oma tempoga ja mitte-maksimaalse-kiirusega, aga kohustust sellisel juhul mitte jalus olla, vot mitte ei meenu.

Tõe huvides - kulgen vahetevahel suuremate ja aeglasemate masiantega ja no ei ole raske hoida pilku peeglis ja tagantlähenejatel elu lihtsamaks teha, neid mööda lastes ja/või veel rohkem teeserva võtta, et neil ruumi minna/näha oleks. Mul jumala suva, kas ja kui palju nad lubatud piirkiirust ületavad, pole minu mure. Üldiselt võiks elada oma muredega, mitte teiste omad enda omadeks teha.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”