Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Postitusi: 3121
Liitunud: 30 Aug 2016, 12:52
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 484 korda
Tänatud: 579 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

reimps kirjutas:
Madlobster kirjutas:

Tegelt on see sama totter väitlemine, et kummad on paremad, kas blondid või brünetid. Igal liiklejal on igal aja hetkel oma põhjus ja seletus varnast võtta, miks ta just nii või naa kiiresti sõidab ja tema kõrval/taga/ees oleval on kindlasti vähemalt kaks põhjendust, miks to esimesena mainitud liikleja täielik jobu on ning pigem ühistranspordis oma sõidud tegema peaks.

Kedagi ei huvita subjektiivsed põhjused.
Mul on ka omad põhjused, miks ma pean õigeks oma maksimaalse lubatud kiirusega liikumist ja valeks silmnähtava põhjuseta uimerdamist ning vale paiknemisega jalus koperdamist.

Kui ma mingil põhjusel aeglasemalt liigun, siis ma täidan ka liiklusseaduses nõutud paremale hoidmist ja teiste vajadusel möödalaskmist, pole üldse raske. Samamoodi ootan teistelt liiklejatelt sarnast käitumist. Kui ei saa hakkama, kao teelt (loe: liiklusest) ja otsi endale endast pädevam sohver. Bussid ja rongid näiteks sõidavad.

A tule loe oma posti uuesti kui 79 oled ning oma memme ja lapselapsega Hauka laadalt tulete :bsmile:

Jaa ma olen nõus, et teineteisega tuleb arvestada. Lihtsalt võimatu on kogu liikluses olevat raua- ning lihamassi panna oma äranägemise järgi liikuma. Vahet pole kui palju tähti, vahtu ja klikke ka ei kuluks. Seega kõige mõistlikum käitumine ON säilitada rahu ja tiba hiljem kohale jõuda, vahet pole mis tüüpi pupsik ka vaatevälja parajasti ei ilmuks. Seest poolt tatise tuuleklaasiga puusse sõitmine on ka kõige lollimast jalus koperdajast lollim käitumine.

EDIT: Mis sest, et jutu (loe: targutamise) järgi sobikisn ETV´s liiklusminuteid lugema siis päris elus ma nii eeskujulik ei ole :wack: :mrgreen:



Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”