Hälvik- Mootorratturid


will111
Postitusi: 5260
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas will111 »

absoluutselt kõigi asjade tõttu on võimalik surma saada. ja lolle, kes surma saavad või kellegi surma saamist põhjustavad leidub alati, igalpool, sõltumata kõigest muust.
õige oleks keskenduda sellele, et liiklus olev sujuv, ühtlase "tasemega", ettearvatav ja et juhtidel oleks ka oskus juhtida. aga eestis keskendutakse sellele, et kui kuskil juhtub mingi õnnetus siis tõmbame selle koha peal piirkiiruse 20km alla, kui ikka juhtub õnnetus tõmbame veel 20km alla. KINDLASTI on asi selles, et järsku on just see koht jube ohtlik ja midagi tuleb hirmsa hooga muutma hakata...ja mitte kunagi pole asi selles, et juht või juhid, kes õnetuse põhjustasid äkki lihtsalt ei sobi juhtima.
või kaotame tee ära nagu juhtus tammsaarel. lihtsalt sry duudid, kuna kord siin mingid idioodid suutsid crashida siis nüüd edaspidi kõik hakkate sõitma siia majahoovi kilomeetrise ringiga ja tekitama kuskile 2 sekundise tsükliga foori alla megaummikuid :D alati kui midagi juhtub siis KINDLASTI tuleb sada asja kohe ära muuta ja "turvalisemaks" teha.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”