Hälvik- Mootorratturid


will111
Postitusi: 5261
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas will111 »

MIs osa täpsemalt loll jutt on, ja millele tuginedes väidad, et see loll jutt on? Euroopa on väga lai mõiste, väidad, et KÕIKJAL euroopas, igalpool, suvalistes küla ja metsateedel on tihedam liiklus või mida sa täpsemalt üritad öelda?
Statistika on üks tore asi jah, aga lihtsalt misiganes statistika vaatamine või võrdlemine on täielik lolli lohutus. Statistikat mõjutavad mustmiljot erinevat faktorit ja enamasti vahitakse lihtsalt mingit numbrit, püüdmatagi aru saada kust või kuidas või mis tingimustel see tegelikult üldse tuli, rääkimata sellest, et kui täiesti erinevate keskkondade statistikat võrreldakse on tegelikult üsna võimatu seda võrdlust objektiivselt teha.

Ma ei tea mis see arvamus ida-euroopa või märtiniga seotud, aga täiesti ilmselgelt kohtab sellist arvamust absoluutselt igalpool maailmas. Kui väidad vastupidist, pole sa lihtsalt mitte kuskil mujal maailmas sõitnud. Ida-euroopa eripära on ehk see, et vahel tehakse oma arvamus ka teisele selgeks näiteks rusikate või relva abiga. Ja vot väga huvitaval kombel on just viimase aasta, paari jooksul ka eestis aina populaarsemaks muutunud sellisel moel asjade ajamine. Varem ikka ei kuulnud põhimõtteliselt mitte knuagi selliseid uudiseid, et liikluses keegi oleks kedagi pussitanud, relvaga vehkinud, kurikata peksnud või ka lihtsalt emmemmamaad teinud. Nüüd on see minimaalselt iganädalane "uudis" delfis. Et kas siis ikka on nii, et "meil on siiani veres" või äkki on hoopis nii, et "meil on moodi läinud"? Põhjust pole vaja kaugelt otsida miks moodi on läinud ma usun. Kui liikluses toimub selline asi nagu täna seal toimub siis ma ei imesta absoluutselt. Viimase aasta jooksul vähemalt 10 korda on tulnud ette olukordi, kus tahaks samuti kedagi füüsiliselt noomida. Samas see on loomulikult emotsioon ja mitte midagi paremaks see kokkuvõttes ei muuda. Mis muudaks? See kui lube ära võtma ja aresti pistma hakataks ka neid imbetsille, kes IGAPÄEVASELT liiklust selliseks muudavad. Vahtides oma telefone, takistades põhjuseta liiklust and the list goes on and on..

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”