Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7191
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1857 korda
Tänatud: 515 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

mx77 kirjutas:
will111 kirjutas:

absoluutselt kõigi asjade tõttu on võimalik surma saada. ja lolle, kes surma saavad või kellegi surma saamist põhjustavad leidub alati, igalpool, sõltumata kõigest muust..................

Tegelikult on see loll jutt. Euroopas, kus on kordades tihedam liiklus ja ei tehta autojuhikandidaadile lenduri sobivustesti just täpselt neidsamu liikluse rahustamise meetodeid kasutatakse ja see annab tulemust. Töestuseks piisab kui vaadata veidi riikide statistikat.
Meil on ikka siiani veres mingi Ida-Euroopa arvamus, et küll mina olen kõva rallimees nagu Marko Märtin, aga vot need teised ei oska sõita.

Nii on ja lisaks veel ,et suur vahe meie ja vana Euroopa ehk Lääne- ja Põhja-Euroopaga on see,et seal peetakse piirangutest ja muudest liiklust reguleerivatest asjadest kinni ka siis,kui seal märgi taga politseid ei seisa ja kaamerat ei ole.
Kõik(valdav enamus vähemalt) saavad asjast aru ühtemoodi. Saksas kiirteel,kus on piiramata kiirusega alade vahel piirataud kiirus võetakse see üldiselt ka kõige kallimate ja kiiremini liikuvate autode poolt maha,sest piirang ongi selleks,et ohuolukordi minimiseerida.Kõrvalteelt tulev liiklusvoog arvestab sellega,et tulles peale on seal kiiruseks X millega ma pean arvestama, et mitte ette jääda või selga sõita.
Meil on paljuski piirangud ja reeglid justkui ainult selleks,et politsei juuresolekul neist kinni pidada.Vähehaaval on olukord paranemas,aga arenguruumi on meil veel palju.

Paljudel uuematel autodel valetab spido suht vähe ehk siis näitab 2-3km/h vähem,kui GPS-i järgi tegelik kiirus on.Eeldusel,et rehvid on autole ostetud õiges mõõdus,mitte suvalised mis kasutatud rehvide müügikohast leiti.



Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”