Räägiks mootorratta navidest


VonSten
Postitusi: 38
Liitunud: 17 Aug 2017, 20:02
Tsikkel: CB 750 Seven Fifty
Tänatud: 4 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas VonSten »

See navi oli kaasas ise ka ei tea miks. Autoga reisides võib lubada igasuguse nodi kaasa võtmist. :D kunagi sai ostetud ja praegu läheb phmtslt prügikasti kuna ma tõesti ei saa aru, et miks seda üldse vaja peaks minema. Igapäevaselt kasutan nagunii Google mapsi juba aastaid. Mõned aastad tagasi oli Google mapsiga veider probleem, Offline ei saanud kõiki regioone salvestada.(Baltikumi minurust sealhulgas ka) ja siis polnud ka neid EU andmesidepakette nii soodsalt nagu praegu. Täna pole enam vahet.
Ekraanidest ja päiksest võin öelda, et Samsungi telefon Amoled ekraaniga oli kasutatav ka Austraalias kus päike paistis otse ülevalt ja väga eredalt.
Laadijapistikust nii palju, et 20 000 mah akupanga ja 4100mah telefoni aku kooslus peaks mitu päeva vastu pidama. Samas kui tõesti täiesti metsikud reisid on tuleb see pistik tekitada. Samas võid tekitada laadijapistiku ka sadula alla ja laadida seal teist akupanka siis ei pea ikkagi mingit rõvedat juhet lenksu peale vedama. Topid panga ja telefoni kotti ja kõik. (ühendad omavahel lühikese kaabliga - akupankadel tavaliselt kaasas ca 10cm kaablid) Siis pole veekindlus ka küsimus kui kasutada kvaliteetset kotti.

Google maps ja Waze võrdlus (oli kellegi eelmises postituses) Waze ongi Google maps ainult et selle väikese sotsiaalmeedia lisaga. Waze on ammu Google poolt üles ostetud. Keegi väitis eespool et vaatas Waze navi ja Google maps samal armatuurlaual kõrvuti ja olid väikesed erinevused. Need tulevad mitte äpist vaid erinevates telefonides kasutatavate GPS vastuvõtjate erisustest. Erinevatel telefonidel on gps täpsus erinev. Kallimatel pommikindlatel hiinakatel peaks olema ka Glonass tugi.

Mis puudutab hosianna laulmist, siis ma ei väida, et minu poolt eelnevalt kirjutatud tekst on absoluutne ja ainuvõimalik lahendus ja absoluutselt ei kutsu kedagi üles nii käituma :D lihtsalt jagan oma kogemust. Mis puudutab motonavi siis ma ei saa aru, miks ma peaks maksma ca 500 eurot mingi seadme eest, mida on ebamugav kasutada (menüüd aadressiotsing jne ), kus peab uuendama kaarte ja nö asjaga tegelema kui telefon on mul nagunii olemas ja sellega mingeid lisakulusid ei kaasne. See on ka oluline Google mapsi puhul ,et kaardi ja liikluskorralduse muudatused on kogu aeg olemas ja midagi ei pea selleks tegema. Offline kaartide eluiga on sellel põhjusel kuu aega.

Kes ei tea seda offline funktsiooni androidis ja iphones siis palun juhised on siin :
https://support.google.com/maps/answer/ ... %3DAndroid (ühe korraga saab salvestada etteantud maksimaalse suurusega tüki tervest gloobusest samas kui neid tükke on mitu ja nad on väikese ülekattega siis suudab navi offlines opereerida nende kõigi sees ja navigeerida ühest kaardist teise ka)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”