Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7199
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Võibolla juba vana uudis,aga ma mingil ajal avastasin,et Wazel on nüüd valikutes,et hoiab Waze ekraanil avatuna ,ka peale kõnele vastamist või kõne valimist. Töötab väga hästi.

Lisaks testisin paar kuud kõrvuti Waze-ga Garmini ühte uut auto navi mudelit DRIVESMART 61 ,mille uuendasin uusimale veersioonile+ kaardid jne. Muidu igati smart asi,aga võrreldes Wazega jääb kaart vähemalt Eestis ja Lätis kesiseks(detailsuselt ntks).Samuti on erinevalt Wazest,keeruline leida sihtkohta ,kui ei tea väga täpset aadressi. Meil ja Läti maakohtades ei leia enamikku väikeasulate tänavaid üles(puuduvad valikus) ehk neid ei saagi leida.Wazes paned otsingusse sind huvitava ettevõtte või muuseumi või mida iganes ja saadki kohe sinna navigeerida,samas Garminiga oli vahel ikka suht palju pusimist,et üldse sisestada sama koha aadress,mis Wazes juba jooksis,et üldse võrdlema hakata. Teekonna pani waze 100% Garminiga sama ja ka vahemaad olid täpselt samad.Pikim tripp testis oli Frankfurt am Main-Stockholm ja seal oli ka erinevus navigeerimise andmetes olematu.Kolmanda valikuna jooksis sellel reisil Googlemaps,mis navigeeris natuke erinevalt ehk siis võiks isegi öelda,et kohati valesti.
Garmin oli mul ühe tööauto jaoks ostetud ja lihtsalt tahtsin proovida uut asja,sest mul endal on vanad seadmed,mis ei pruukinud enam olla tasemel,kuid tõdesin et Garminil pole mingit vahet, peale kasutajaliidese muutuse, kui võtta 2008a ostetud 1390Nüvi või praegu müüdavad tooted.
Suurim probleem minu jaoks oligi sihtkoha leidmine,millega olen Wazet kasutades nii harjunud,et piisab asutuse kaupluse või söögikoha nimetuse sisetamisest ja oledki teel.Kuna navigeerimise täpsus oli võrdne,siis jääb minu valikuks telefon+Waze ja mobiilileviprobleemide korral kasutan Osmand+.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”