Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7199
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

VonSten kirjutas:

Kaalun Givi telefoni hoidiku/koti ostmist, see on parasjagu suur, et mahutada telefon ja akupank ja sellel on ka väike päikesesirm. See 5 eurone käkk, mida hetkel kasutan on tegelikult mõeldud jalgratastele.

Mul on see Givi kott+hoidik,aga ega ta suurt parem pole,see sirm ei varja tegelikult peaaegu midagi, peegeldab ikka sama moodi.Vahe odava hiinakaga oli minul selles,et Givi ei läinud seest niiskeks,kui pikalt vihmas sõita ja kile regeeris paremini puudutustele.Hoidik on ka mugavam ja stabiilsem.

Praegu kasutan veekindlat IP68 telefoni Samsung A8(eelmine oli A5) ja margipõhist laadijaga hoidikut Brodit. Saan telefoni nurka sõiduajal natuke muuta ja see peaaegu välistab peegelduse.Matt kile oleks ka võibolla abiks,aga siiani pole puudust tundnud.Ekraan on waze(kaardi taust on hele ja juhised üleval servas mustal põhjal valgega) kasutades igati hästi nähtav. Ilma kotita ehk IP lahendus välistab ülekuumenemise.
Mulle meeldib,et just sama seade on mul nii navigeerimiseks,kui kõigeks muuks.Pikemale reisile võtaks võibolla varu telefoni ka kaasa,aga vajadust pole veel siiani olnud.Mul on Telia suurkliendina hoopis tühi SIM toorik portfellis-rahakotis,mille saan iga kell oma numbrile aktiveerida ,kui midagi fataalset peaks seadmega juhtuma. Ehk ostan uue seadme, varundan ja panen uue SIM-i sisse ning kõik jätkub sealt,kus eelmisega pooleli jäi. Vaja on ainult teha kõne Teliasse ja SIM number neile teada anda.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”