Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7341
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1075 korda
Tänatud: 1046 korda
Kontakt:

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Black kirjutas:

Mul on autos mingi 13€-ne QI hiinakas hoidik ja selle sabas enamasti Samsa S2 orig 700mA autolaadija. Telefoniks viimased 1,5a olnud Samsa S7

Smasung S7 on tootja tippmudel ja varustatud tehnoolgiaga mille nimeks on Fast Wireless Charging. Enamus tootjate telefonidel see puudub.

Maaks kirjutas:

Telefonide GPS-ide kasutajatele küsimus, kas on võimalik kuidagi nii seadistada, et ekraan näitab asukohta ja liikumist ka siis kui navigeerimine ei ole sisse lülitatud? Selles mõttes et jookseb ainult kaardiäpp ja ei pea ekraani sõrmega edasi lükkama? Ja mis äppidel see võimalus on?

Black kirjutas:

See on ainus asi, millest ma täna telefonis puudust tunnenen ja navis olemas on

Enamus offline navigatsiooniks mõeldu äppe toetavad seda.

Selle vastu oleks lahe asi miski BT-ga rakenduste kiirvahetamise (a'la win alt+tab) füüsiline nupp lenksule pöidla alla. Sealt mõtet edasi arendades - ehk leiab pöidla alla ka mingi BT-ga trackpointilaadse toote? Liigutades kursor, vajutades klikk. Back nupp võiks ka lisaks olla. See oleks tsiklil nutika kasutamisel päris asjalik lisa. Puutetundlikkuse osas siin teemas veidi kastist välja mõtlemine.

Eks sa arenda. Ma väga ei taha telefonitsi vestelda, kui lenksus olen. Mulle meeldib lenksus olles oma kastis st. mullis olla. :roll:

Nagu ma aru saan, siis Mac sel talvel katsejänest ei leidnudki, kelle arenduse vigadest õppida, kui endal kunagi reaalselt vaja? :)

Ikka leidsin aga meil läheb see teema liiga aeglaselt edasi. Talvel venis erinevate piirangute tõttu ja siis olime pikalt hädas telefoni rootimsiega. Õnneks sai ekraani resolutsioonivahetusele leitud teistsugune lähenemine.

Pilt ka selle tõestuseks, et midagi on.
Pilt

Pühapäevasõitjana mõtlen ka vahel, et võiks mingi naviasja lenksule saada, aga pigem oleks selleks siis ka ikkagi igapäevaselt kasutatav telefon. Kasvõi juba seepärast, et pidevalt kasutades oleks ta ka up to date ja harjumuspärases seades. Võimsamalt seadmelt mingi uima peale alla kolimine võtaks ka vanduma.

Moodsad odavtelefonid pole enam ammu uimased.

Tegelikult esimese asjana tahaks oma gixxeri lenksule lihtsalt tavalist kella...

Mul on tsikli lenksul selline, monofunktsionaalne vidin. Kellaks kutsutakse. Depoost ostsin 7 aastat tagasi, tsiklit müües kruvin alati maha. Neil on neid kolme värvi: mustad, hõbedased ja titaan. Aga kes soovib, asendab mobiiltelefoniga. ;-)

Oxford-Analogue-Motorcycle-Clock-2-1024x859.jpg


🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”