BMW K100LT HACK

Kasutaja avatar

Teema algataja
PhunkT
Postitusi: 282
Liitunud: 11 Aug 2015, 12:04
Tsikkel: IŽ Ju 3K "77, BMW K100K "88
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 39 korda
Tänatud: 42 korda

Re: BMW K100LT HACK

Lugemata postitus Postitas PhunkT »

Ei usu, et kindlustuse arvutused ja maksuameti omad omavahel väga seotud on. Ja lõppkokkuvõttes, kui ma peaks sellega mingi kõksu tegema, siis seal peal on tõenäoliselt naine ja laps ja koer ja viimane asi, mille pärast muretseda on see, kui palju kindlustus ratta eest on nõus välja käima. Selle ratta puhul ei ole avarii üldse optsioon, mille peale tahaks mõelda.

Aga mis puudutab MNTsse minekut, siis kõigepealt, kui number käes, kavatsen rattale vähemalt mõned tuhanded kilomeetrid peale sõita ja nautida enne, kui sügisel hakkan oma närve jälle rikkuma. Aga jah, lõpuks peab see asi Eesti registrisse saama, Soomes on kindlustus ca 10 korda kallim (aasta on sellel rattal 900 EUR, ja see on liikluskindlustus). Eks see sõltub ka sellest, kelle nimel on kindlustus, minu ratta passis on kasutajaks inimene (ilma Soome IK-ta ei saa kindlustust teha ja Eestis ei saa kindlustada), kel Soomes sõidukeid ei ole ja seetõttu on kindlustus arulagedalt kallis. MNT vastu on pikas perspektiivis oluliselt soodsam kohtusse minna, kui Soomes ratast rohkem kui üks hooaeg kindlustada :).

Tänased testid kinnisel territooriumil andsid tunnistust, et konversioon enduro rehvidele tõstis märkimisväärselt sõidumüra taset. Ostsin 3 komplekti kõrvatroppe ja mõtlen, mida koerale pähe tõmmata :D.



Näpud peavad õlised olema, siis on õige...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”