Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

simp
Postitusi: 1764
Liitunud: 27 Aug 2006, 23:25
Tsikkel: sv1000n
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 120 korda
Tänatud: 180 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas simp »

Macintosh kirjutas:

Deem, Simp, sa ei lakka üllatamast. Kas sa oled kõik Eesti Vabariigis kehtivad seadused, kohalikud ja EU määrused kaanest kaaneni läbi lugenud ning pähe õppinud või ... ?

Tuleb meeles pidada, et ma olen sellest paljukirutud Y generatsioonist. Kasvanud info ülekülluses ja tänu sellele oskan infot kiirelt otsida, töödelda ja filtreerida :)

See oli paariminutiline otsing, kõigepealt "kohalik omavalitsus jäätmejaam", mis viis märksõnani "KOV jäätmehoolduse toetus" ja märksõna viis juba keskkonnaministeeriumi kodulehele kus see loogika selgesõnaliselt kirjas on :)

https://www.envir.ee/et/kov-jaatmehooldus-toetus

Eeltoodud nõuded jäätmejaamale on kehtestatud keskkonnaministri 16.01.2007 määruses nr 4 (Olmejäätmete sortimise kord ning sorditud jäätmete liigitamise alused). Selle tingimuse saab lugeda täidetuks siis, kui omavalitsus on taganud elanikele jäätmejaama teenuse osutamise samas omavalitsuses või naaberomavalitsuses. Kui jäätmejaam asub naaberomavalitsuses, peab olema omavalitsusel naaberomavalitsusega kokkulepe/leping, mis tagab jäätmejaama teenuse osutamise elanikele. Oluline on ka see, mis tingimustel saavad elanikud jäätmejaama teenust kasutada. Soovime rõhutada, et toetuse saamise tingimuseks on kvaliteetse jäätmejaama teenuse kättesaadavus elanikele, mitte ehitise olemasolu ....

edit: x gen --> y gen, nagu Mac parandas.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”