[U+] Mootorrattad ühissõidukiradadele, tehnilisest ülevaatusest võiks loobuda...


reimps

Re: [U+] Mootorrattad ühissõidukiradadele, tehnilisest ülevaatusest võiks loobuda...

Lugemata postitus Postitas reimps »

Vint kirjutas:

Sellise loogika järgi on siis kasutu ka ridadevahel sõitmise ettepanek ja bussirea kasutamine. Ehk teiste järgi ahvimine

No ridadevahelsõitmise värk võiks olla seaduse tasemel küll paremini lahti selgitatud, kogu aeg ei viitsi mõnele julgemale töllile läbi ta juhiakna liiklusseaduse õppimist soovitada. Bussiradade kasutamine võiks olla lubatud kõigil A-ja B-kati asjadel, aga ainult ühel tingimusel - et ei segataks ühistransporti ja seda ka reaalselt kontrollida (sest autojuhid ei mahu bussidel nii lihtsalt teed vabastama, seega lihtsam noomitustrahvida. Tsiklistid seevastu saavad enamjaolt vabalt eest kaduda). Lihtne ju.
Need kaks asja võiks seadusemuudatusena küll teemaks olla.

TÜVi nõudmine või ärajätmine ei muudaks aga midagi - niikunii pimbitakse selleks ajaks oma pill tehasekonditsiooni ja otse TÜVilt tulles lendab sportsumm alla ja noname-xenon ette tagasi. TÜV kui selline on suht mõttetu, sest reaalset järelkontrolli ei toimu - vahest harva saadetakse korduvale, kui sinistel onudel paha tuju on või liiga palju silma jääd, aga enamjaolt tuuni kahe ülevaatuse vahel oma pilli palju jaksad, peaasi, et tuled küljes on.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”