[U+] Mootorrattad ühissõidukiradadele, tehnilisest ülevaatusest võiks loobuda...


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: [U+] Mootorrattad ühissõidukiradadele, tehnilisest ülevaatusest võiks loobuda...

Lugemata postitus Postitas will111 »

üsna veider jah, ei näe väga pointi miks sellest ülevaatusest nüüd niiväga lahti on vaja saada. tõsi küll seal võiks kontrollida ja OSATA KONTROLLIDA õigeid asju, mitte tegeleda mingi mõttetu huinjaa kallal coinimisega a'la tagaistuja kinnihoidmise aas või +-10 rehvimõõt. tsiklite puhul siis pidurid ja vedrustus oleks need olulised asjad. mingil määral ka rehvid, aga mitte nii nagu seda praegu tehakse. ja pole keeruline neid asju pädevalt kontrollida tegelikult.
kui vaja võib ju tsikli ülevaatuse perioodiks teha näiteks iga 2a tagant, arvestades, et sõiduaega ja ilma on aastas vaid kuskil 3-4 kuud keskmiselt. aga et üv asemele tuleb järjekordselt mingisugune krdi sundmaks, a'la mootorrattamaks, kindlustus läheb kallimaks jne. no mille kuradi pärast seda vaja on???

aga see jutt, et ükski mootorrattur ei istu teadlikult mittekorras ratta selga...no kuulge, lubage naerda suure möirgega. suurem osa mootorrattureid tänasel päeval ei oma halli aimugi milline on korras või mittekorras ratas. osatakse vaadata ehk õlilekkeid ja kuulda, et mootor teeb imelikku häält. piisab kui vaadata ja lugeda natuke fb grupis inimeste postitusi, küsimusi ja ka vastuseid.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”