[U+] Mootorrattad ühissõidukiradadele, tehnilisest ülevaatusest võiks loobuda...

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Postitusi: 3121
Liitunud: 30 Aug 2016, 12:52
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 484 korda
Tänatud: 579 korda

Re: [U+] Mootorrattad ühissõidukiradadele, tehnilisest ülevaatusest võiks loobuda...

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

ÜV ei ole võimalik ära kaotada. On kehtestatud reeglid sõidukitele (tuled, müra, gaasid ja kõik muu mudru) (Samuti võiks siis iga mees ise oma autot üle vaadata)
Tehniline koolitus kõikidele tsiklistidele? (Seal hulgas IT inimestele (irw), ja tütarlastele ja kõikidele teistele mitte remondiinimestele) ei ole võimalik, et kõik vaatavad oma äranägemise järgi, mis jupid neil tsikli küljes on või ei ole. See arutelu on eos surnud arutelu üleüldse. Igat ketilüli ja piduriklotsi kulumist, ning miljon muud pisiasja, mis on tehnilise hoolde asi ei ole võimalik kõikidel ratastel alati kontrollida (ok on, aga kellele meeldib seda p*** tund+ oodata ja vaadata kuidas sinu rattaga testisõitu tehakse jms ning vähemalt kolm korda nii palju maksta kui täna?) Kontrollitakse, kas kõik tuled viled on küljes, need vastavad reeglitele ning töötavad ja midagi otseselt järgi ei lohise. VIN on sama, mis passis jms.
Neid natuke illegaalsed xenonid ja natuke lärmakad summutid jäävad natuke nagunii. See polegi teab, mis eesmärk kõik ära elimineerida. Ilma ühegi kontrollita tuleb liiklusesse aga väga veidraid atribuutikaid oluliselt suuremas koguses. Ferdinandi palju kära tekitanud teerullid on nende kõrval lausa reeglitest kinnipidamise etalonid.

Bussiraja kasutamise keelamine on ainult and taoliste (siis kui nad roolis on) kadedusest roheliseks minemise vältimiseks. Muud põhjendust sel ei ole. Tsiklid ei jääks ÜT jalgu isegi siis kui neid täna topelt rohkem oleks teedel.



Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”