Trans Euro Trail - TET

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1100 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Re: Trans Euro Trail - TET

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Riff kirjutas:

Mida võiks kontrollida või mis seadistus võib vale olla?

Tundub, et http://www.plotaroute.com ei anna enam seda tulemust, mis varem. Nad ekspordivad nüüd natuke rohkem andmeid (kaks position listi samas failis), kui varasemalt ja see ei sobi iGO'le. Seega varasemalt antud soovitus ei päde enam. Palun mitte kasutada. Lahendus allpool.

Vaja on:

Videojuhend allpool.
Tegevuse eesmärgiks on kustutada liigne "position list" ja eksporida allesjäänud andmed KLM formaati. Kui Routekonvereter pakub andmete poolitamist siis ära nõustu sellega. Mul ei õnnestunud millegipärast uuemat versiooni installeerida, seega kasutan ma vanemat, kuigi uus on olemas.
Kui oled järgi proovinud, siis anna palun teada, kas said soovitud tulemuse. Ma ise pole saanud hetkel oma GPS'i proovida saanud aga ma olen veenunud, et ülaltoodud lahendus töötab.

Laisematele meestele (või naistele) konvertimise tulemusena saadud fail siin:
(KLM)
(ZIP)

PS. Kõik, kellel on kasutusel iGO Nextgen peaksid saama importida sinna GPX faile otse, ilma vahepealse konverteerimiseta.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”