[U+] Mootorrattad ühissõidukiradadele, tehnilisest ülevaatusest võiks loobuda...

Kasutaja avatar

zombi
Postitusi: 303
Liitunud: 08 Apr 2015, 03:17
Tsikkel: Honda VT600 Shadow
Tänanud: 64 korda
Tänatud: 39 korda

Re: [U+] Mootorrattad ühissõidukiradadele, tehnilisest ülevaatusest võiks loobuda...

Lugemata postitus Postitas zombi »

Nohh, ÜV mind personaalselt märkimisväärselt ei häiri. Ajavahemik võiks ehk tõesti pikem olla, praeguse igaaastase asemel kahe, kolme aasta tagant.
ÜT rada...eriti veel ka B katile lubada, no ei tea - keegi ei hakka siis arvestama sellega, et ühistransal seal rajal siiski eesõigus on ja neid segada ei tohi ning ÜT rada kui niisugune kaotab oma mõtte. Meie liikluskultuur on nagu tema on, kahjuks...
Pigem võiks jalgrattateede, kui nad on mõttelised ja joonistatud sõiduteele, kasutamise ka mootorratastele seadusega lubada. Mõistliku jalgratta kiiruse juures (ca 30 km/h). Nt. Tehnika tänav. Ei pea siin silmas kõnniteedel asuvaid rattateid, sinna oleks tõesti mõrv mootorrattaid lasta.
Mind personaalselt paneb kukalt kratsima A2'st A kati saamiseks nõutav linnasõidueksami tegemise kohustus. Milleks see sisse kirjutati? Linnas sõitmisel, kui LS järgida, ei ole suurt vahet, on sul istumise all 35kw või 40kw. Seega lihtsalt üks kena rahateenimise koht riigile. Varem said peale nn. "vahtralehe" perioodi kenasti täis A kätte.
P.S. Pigem võiks autodele lõpuks võimsuspiirangud "vahtralehe" perioodiks kehtestada ja siis, kui noore aeg läbi, libeda- ja pimeda- ja misiganes-, sõidud kõik tehtud, alles täis B kat kätte. Vähem laipasi ehk.

Kavrossist Hondani. Vahepeal ka Hiina needust.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”