Motouudised ja videod üle kogu maapalli.
-
Teema algataja - Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Motouudised ja videod üle kogu maapalli.
Jesper kirjutas:Ma pakuks, et see Euro 4 on kõige väiksem mure, kui kuidagi saaks nii teha et ostjad ukse taga järjekorras parvleks
Tundub, et inimesed viivad pigem 35K€ Freddyle, et see neile ühe järjekordse (ja minu silmis väga inetu) teerulli teeks (kui muidugi valmis saab), kui et ostavad ilusa ja unikaalse sõiduriista. Tõsi, Renardi jaoks tuleb siia ilmselt veel +15K€ juurde panna. Eks ta lukuskaup ole. Renadr GT-de ostajd on üldjuhul ikka märksa jõukamad, ja nõudlikumad, kui "teerullide" ihalejad ja neil on ka pisut kõrgendatud nõudmised sõidukile. Ma olen sinuga nõus, et kui kunded ukse taga rivis seisaksid siis oleks see tüübiknnitus kõige väiksem mure. Ilmselt pole Renard GT-ga sõitmine pooltki nii cool, kui Freddy "teerulliga".
Ääremärkuseks: paar aastat tagasi ei läinud Ronin47 mitte liiga hästi müügiks aga vaatsin täna, et kõik masinad on ära müüdud. (http://www.the47.com/the47/)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.