Kas Goretex on täna piisavalt hea?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2011 korda
Tänatud: 598 korda

Re: Kas Goretex on täna piisavalt hea?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

KIBU kirjutas:

Urmas kas sa ei loe teiste postitusi lõpuni? mismoodi sa väidad et ükski tootja ei valmista gore pro materjalist vihmakombesid ja esitad mulle küsimuse, kui ma vaid mõni postitus tagasi panin lausa lingi sellise kombe kohta ja ka kirjutasin et mul on see olemas???
:

Kuna lugesin tahvlist ja vastasin sinu postitusele, siis tõesti sinu eelnevat posti ei lugenud ja ei vaadanud ka. Sorry minu viga.
Tore,et need vihmakad on olemas,aga vist siiani Rukka ainult teeb seda gore kombet.Kuna nende asju eriti ei vaata,siis pole ka seda tähele pannud. Kui oleks kuskil müügis läheks lausa uuriks. Otsing netist justkui muud ei leia?
Mis veepidavuse kaotamisse gore puhul puutub,siis minu riided ilmselt ongi kruusal ja metsas sõidu tagajärjel selleni jõudnud.Esimesel aastal oli kõik tore ja järgmisel juba enam mitte nii väga ning kolmandast aastast peab kolm-neli tundi. Gore töötab,kuni pealmine membraan on puhas ja vesi saab seal liikuda ja väljuda. Võibolla on ka õmbluste teibid juba ära väsinud.Seda kahjuks ei näe kuskilt,sest voodrit ei hakka ju lõhkuma. Täna kasutaks seda tagi niisama talvel sooja jopena ja ei enamat.
Tsikliga ma ei sõida kuskile külma ilmaga ja soojaga sõitmiseks on mul hoopis teist laadi riided. Ma võibolla madala kuumataluvusega ,aga üle 25 kraadi on kõik peale võrgu minu jaoks vastuvõetamatu.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”