[U+] Mootorrattad ühissõidukiradadele, tehnilisest ülevaatusest võiks loobuda...


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: [U+] Mootorrattad ühissõidukiradadele, tehnilisest ülevaatusest võiks loobuda...

Lugemata postitus Postitas will111 »

"Need, kes arvavad, et ratturid, kes viisakalt autode taga seisavad, on algajad ja kogenematud, on enamasti ise hoopis ülbed, ebaviisakad ning võimalik, et ka suhteliselt süüdimatud."

kas avaldad täpse lahenduskäigu ka, kuidas sa selle faktini jõudsid?

minumeelest igaühel on õigus arvata, mida iganes ta soovib ja millegi arvamine ei oma mingit kindlat ja tõestatud seost mingite isikuomaduste või hoiakutega. ega kellelgi ei ole keelatud kuskil ummikus autode vahel passida kui see on tema südamesoov...või äkki lihtsalt meeldib see gaaside sügav sissehingamine, higistamine, aja raiskamine...ja ka kõigi teiste aja raiskamine sellele lisaks. ning ega keegi ei lähe kedagi selle pärast ka sõimama või noomima. aga loogiline mõtlemine on see, mis ütleb, et tegelikult ükski neist eelolevatest asjadest sealt loetelust ühele enamvähem normaalsele inimesele tegelikult ikka meeldida ei saa. seega, mis jääb üle on see niinimetatud ülim seadusekuulekus...või eks sa nimeta seda viisakuseks kui tahad, aga ma tahaks näha reaalselt kui palju on neid tüüpe, kes puhtast viisakusest ja solidaarsusest kuskil autode vahel kükitavad, selle asemel, et sõita :lol:
Variant 2'na jääb täpselt seesama algaja/kogenematu ehk lihtsalt ei oska, ei julge või ei riski vahelt läbi või kõrvalt mööda sõitma minna. Ja nii lihtne ju ongi. Aga mis seos on sellel kellegi kolmanda ülbuse või ebaviisakusega? Mis on selles ebaviisakat kui ma mitte kellegile ette jäädes kasutan võimalust mitte kuskil autoderivi vahel passida? Või mismoodi ma olen ebaviisakas kui ma arvan, et keegi ei tee mingit x asja mingil y põhjusel?



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”