Soome tsiklimehed


Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Soome tsiklimehed

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Siia minu rikkumise lõpetuseks siis veel infoks, et mingid päevad ennem jaani oligi otsus postkastis: kuus nädalat käsitsi!

Seega vist ikkagi miinimum...sest kui neid miilitsaautos sheeritud pabereid pisut uurisin, siis seal oli selgitus, et kuni 24 päevamäära trahviga kaasneb 4-8 nädalat juhtimiskeeldu, alates 24- kuni 28 päevamäära (ehk siis minu rikkumisaste) on 6-12 nädalat, ning alates 28 päevamäära toob kaasa 10 nädalat kuni 6 kuud jalamehe staatust.

RasmusL kirjutas:

...aga kasutaja nimi on küll hetkel kümnesse sul :mrgreen:

Ja selle kasutajanimega on muidugi pisut pikem lugu, vist nii umbes 12a pikkune...kuid nagu öeldakse, siis ajalugu kordub :wack:

Ehk kunagi ammu-ammu saigi siia foorumisse just selle nimega kasutaja tehtud sarnases seisus, kui eesti poolel olid kaaned, vist lausa kuueks kuuks, käest korjatud. Ühesõnaga paningi sellise nime selgitamaks, miks ma (suur mees, habegi juba ees jne :) ), tulin siia üleüldse kuni viiekümne kuubiste rollerite kohta üht-koma-teist uurima.
Aga kui suomi poliisigi nüüd ütles, et neil samuti on lubatud lendava taburetiga jätkata, kui kaaned läinud...siis ega jäänudki muud üle, kui juuni alul maale minna ja oma Pösool jälle ämblikuvõrgud maha pühkida, et see taas käima tallata ning üle lahe lähetada. Kuid tegelt ega väga polegi siin kurta sellisega, saab enamus asjad aetud küll. Või isegi omamoodi uus ja huvitav on, kui aus olla, sest Helsingis ja lähiümbruses see kergliiklusteede võrk ikka päris hea ja siin kolme nädalaga juba ligi tuhat km peale uhanud, enamus teid Porvoost Porkkalani ja Vihtist Vuosaareni tuttavad juba :D
Bensuhinnad ka praegu sellised, et paras trahviraha koguda nüüd 3l/sajale kuluga kulgedes...aga peaasi muidugi, et nüüd uut litrit sellega ei saa, et seal siiski varika piiraja ja ühtteist veel tehtud on ning reaalselt mingi kuni 70kmh võimeline üles kruttima on. Seniks aga palun siis mõistvat suhtumist, kui täiskasvanud meesterahvas nüüd m'nikord sellisel sinisel sääreväristil ringi tinistab ning 2t plärina saatel Hki ümbruse inimeste idülli rikub:

peugpisi.jpg

:bsmile:

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”