BMW K100LT HACK

Kasutaja avatar

Teema algataja
PhunkT
Postitusi: 282
Liitunud: 11 Aug 2015, 12:04
Tsikkel: IŽ Ju 3K "77, BMW K100K "88
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 39 korda
Tänatud: 42 korda

Re: BMW K100LT HACK

Lugemata postitus Postitas PhunkT »

Tänud soovituste eest. Viimased 200-300 km olen nüüd sõitnud nende lihtsate 3M silikoonist troppidega ( https://www.stokker.ee/korvatropid-clea ... 1575994990 ). Head mugavad aga see filtri pool on pisut kesine. Ei summuta ideaalselt ja ei lase ka ideaalselt intercomi heli läbi. Aga pea 10x soodsamad, kui Alpine MotoSafe'id nii, et valikute küsimus (ilmselt pikemate sõitude jaoks ostan siiski Alpined ka). Ja lõppkokkuvõtteks oluliselt parem, kui ilma sõita.

Aga hea nädalavahetus on olnud ratta testimiseks. Esmakordselt sai neljakesi pea 100 km tehtud.

Leidsin lõpuks viisi, kuidas poiss ja koer sõbralikult korvi ära mahuvad. Peavadki kõrvuti istuma, muidu ei mahu kuidagi. Enne pikemat reisi on mõlemad dieedil, sest rohkem kasvada ei tohi :)

Korvuti.JPG

Lisaks sain aru, et rattal on vaja ikka väljakallet suurendada. Tegin ka seda. Pilt enne adjustmenti.

IMG_4342.jpg

Lisasin mõni kraad kallet ja lasin tagumise amordi üksi sõitmiseks pehmemaks, et simuleerida kahekesi sadulas istumist (täna lihtsalt sõidan üksi ja tahaks saada sellist universaalset seadistust, et täiskoorma all sõites ei peaks muud tegema, kui amordi preloadi kruttima). Seadistuse muutmine muutis sõitu kardinaalselt. Muidu oli pärast mõnekümnekilomeetrist maanteesõitu ikka käsivars korralikult kange, täna on sõit nagu siid.

Välja arvatud rehvide pool. Need karedad rehvid olid ikka suur viga. Vähemalt esimene K60 küll. Möla on talumatu ja vibra häiriv. Ilmselt tagumine E-07 õigustab end, sest muster suhteliselt hea lapik ja need rehvid ei pidavat mitte kunagi ära kuluma. Ei olegi veel otsustanud, kas sõidan siledaks või vahetan esimesel võimalusel välja. Võib olla ostan teise jooksu K100 rattaid ja hoian need karedad talveks. Aastaringseks sõiduks mõeldud tsikkel ju ikkagi :).



Näpud peavad õlised olema, siis on õige...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”