Harige mind pisut: Garmin Zumo


morse
Postitusi: 1384
Liitunud: 13 Veebr 2017, 10:30
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 268 korda
Tänatud: 215 korda

Re: Harige mind pisut: Garmin Zumo

Lugemata postitus Postitas morse »

TiitX11 kirjutas:
Bandit kirjutas:

ipx7 on kõik mudelid, vähemalt viimased küll.

Just vaatasin, all ääres on 2 klappi ja taga 1. Peaks veejugade eest kaitsma aga tegelikult pressib sisse. Muidu ei lakkaks töötamast. Lisaks kummi vananemine. Veekindel 10m sukeldumist lubav iidvana 2006a. kaamera läks samuti vees tuksi.....kummitihendite väsimine. Oleks tagant sile saaks kleepsud peale panna, kahjuks on sooniline. Kui on veekindel kate lisaks siis tõesti kannatab ka täispadukat.

Taaskord. Vanal mudelil (550) on SD-kaardi pesa sulgemine väga hea lahendusga (plastist luuk, kummitihenditega, mis hoiab ennast mingi magnetiga kinni, kui seade on hällis, siis kaas lahti tulla ei saa). See kest juba naljalt vett sisse ei lase. Uutega kogemus puudub.

Vastupidiselt kui graafikat vaadata, siis uus teeb vanale silmad ette. Samas keegi just ADVrideris kurtis hirmsalt, et uuel mudelil on suurem ekraan aga tänavanimed kokkuvõttes väiksemad ja et ta ei loe enam tähti välja. Ise ei oska sõna võtta.

Ja ma saan aru, et teema on tegelikult tänapäevastest mudelitest - nende erinevuse kohta on juba päris ammendavad vastused antud - pläriseks ka oma juttu siia vahele (togi)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”