Hälvik- Mootorratturid


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas will111 »

kas seal tõesti mõõdetakse ratastel nüüd mürataset enne rajalepääsu või mismoodi see asi üldse mingi keelamise ja normide täitmise/mittetäitmise ning võtmete eest tõmbamiseni läks?

endal plaanis ka lähiajal minna ühe suhteliselt valju pütiga rattaga, mis tegelikult teeb rohkem lärmi, kui mulle endalegi meeldiks :D aga noh samas, see on siiski ringrada ja eeldaks, et sinna ei ole vaja minna päris ülevaatuselegaalse torustikuga.
igatahes paistab, et mõned päevad tagasi on pärnu rajal muudetud kehtivaid müranorme. juttu läbi lugedes on need muudatused muidugi pehmelt öeldes absurdsed, minu kui akustikaspetsialisti jaoks vähemalt. staatilise müra testi max taset on mingil põhjusel vähendatud 2db võrra, mis reaalses elus on väga napilt kõrvaga tajutav erinevus. Juurde on aga veel lisatud mingi veider "mööduva müra test" ja jutt ühelgi hetkel sõitva sõiduki mürast, mis on pehmelt öeldes naljakas muinasjutt. Mõõtku siis juba lihtsalt müra üle terve pööretevahemiku ära ja vaadaku, kas see ületab 113db või mitte ning tehku järeldus sellest. Milleks küll selline lollimängimine, et kõigepealt lastakse masin rajale ja siis hakatakse justkui juba rajal sõitval masinal mõõtma veel eraldi "mööduvat müra" ning lehvitama lippu? :S huvitav kelle initsiatiiv kogu see jama nüüd on.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”