Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Postitusi: 1487
Liitunud: 27 Sept 2007, 18:06
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Asukoht: Tartu
Tänanud: 107 korda
Tänatud: 64 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Vastus võib peituda siin kuu aega vanas artiklis:
Õiguskantsler Ülle Madise on asunud uurima, kas Audru ringraja müratase vastab nõuetele ja kas rajatud on kõik ringraja detailplaneeringus ette nähtud müratõkked.

Õiguskantsleri poole pöördus Pärnu linna elanik, keda häirib Audru ringraja müra. Ühtlasi selgitas ta, et ringraja detailplaneeringus ette nähtud müratõkked on osaliselt seniajani rajamata. Audru osavallast antud selgituste kohaselt pidid müratõkked 2017. aasta lõpuks valmis saama.

Ringraja detailplaneeringus on käsitletud nõudeid müraleviku tõkestamiseks: ette on nähtud nii müravalli, müratõkkeaia kui ka kõrghaljastusriba rajamine. Samuti on detailplaneeringus määratletud planeeringuala kasutamise nõudeid: keelatud on näiteks vormel 1 sõit, täpsustatud on ka ringaja kasutamise kellaajad. Kõik planeeringust tulenevad nõuded on kohustuslikud.

Seepärast palub õiguskantsler Pärnu linnavalitsusel selgitada, kas Audru ringraja detailplaneeringut on järgitud, kas selles ette nähtud müratõkked on rajatud ja kui ei ole, siis mida on ette võetud probleemi lahendamiseks. Samuti soovib õiguskantsler teada, mida linnavalitsus on ette võtnud mürataseme vähendamiseks, kuna normide piiresse jääv müragi võib häirida.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”