Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

mx77
Postitusi: 8374
Liitunud: 25 Okt 2004, 16:50
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 316 korda
Tänatud: 419 korda
Kontakt:

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Kalapea kirjutas:
will111 kirjutas:

Just, ja seda tulekski teha. Panna seinale ning samuti tuleb sellised kontrollimised teha ära enne kui rahad makstud ja inimene juba rajale lubatud. Samuti oleks tegelikult inimlikult mõistlik lasta see üks õhtu selle 1 detsibellise üleolekuga ilmselt oma sõidud ära teha ning lihtsalt anda teada, et järgmisel korral pead omal midagi muutma.

Ühtlasi, auto24 võiks tegeleda oma tegemata jäetud töödega! ma olen täiesti veendunud, et raha tuleb neil hästi ja ei saa olla küll mingit head vabandust miks ei ehitata neid projektis ette nähtud müratõkkeid nõuetekohaselt välja. See oleks ju tegelikult korrektne lahendus probleemile.

Kujutad ette seda järjekorda ja ajakulu mis kulub selleks, et kella viiest terve hunnik rattaid enne kassasse lubamist ära peenestada.
Kui tekib kahtlus, et ratas on üle normi, kontrollitakse seda pit lane´il või kutsutakse lipuga maha ja mõõdetakse siis.

Kui on üle pole midagi teha, lööd käbid sumpsi või lähed sinna kus tulid. Mul on peale müravetot killerid kaasas, et selliseid ebameeldivusi vältida.

Willil on alati väga lihtsad lahendused varnast võtta, mis aga toimivad vaid arvutiklaviatuuri taga, mitte reaalses elus.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”