Sidesüsteemid mootorrattal

Kasutaja avatar

srx
Postitusi: 202
Liitunud: 18 Aug 2015, 13:55
Tsikkel: VX800, CB600F, R6, GS500
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 23 korda

Re: Sidesüsteemid mootorrattal

Lugemata postitus Postitas srx »

Ei ole eestist ostetud. Seda on juba eelnevalt mainitud ka.
Välismaale garantiisse saatmisel ei ole suurt mõtet, sest tulemus on suht üheselt ette ennustatav: Seade ju töötab. Lihtsalt ei vasta minu eeldustele.
Vaevalt keegi hakkab tegema põhjalikke levi ja singnaali nivoo teste peale tootja. Ja teised lihtsalt vaatavad laua peal, et kõik toimib ja ei näe mingit probleemi. Raiskame vaid üksteise aega ja raha.
Müüja võib selle teoreetiliselt ju tootjale edasi saata... tulemus on see, et kulub üüratult aega ja pole kindel, et ikka mingit tulemust saab.

Teoreetiliselt võib ju kellegi seadmega võrrelda, kes arvab, et tal levi probleeme pole. Kui õnnestub üheselt dokumenteerida oluline erinevus kahe muus osas identse seadme toimivuses, siis on alust garantii nõudmiseks. Ilma selleta on väga raske levi ulatuse probleemi garantiis lahendada - läbi käidud tee.

Ma ise kahtlustan, et probleem on kas antenniga, antenni ühenduskaabliga või on seadme sees mingi varjestamata komponent, mis vastuvõttu oluliselt häirib.
Võimalik, et ka BT saatevõimsus keeratakse telefoni ühenduse puhul nii maha (aku säästmise eesmärgil?), et vastused ei jõua telefoni tagasi. Side on siiski alati kahepoolne, üks pool saadab infot ja teine pool kinnituse, et sai selle kätte. Samas intercomi BT mode peaks ju levima päris kaugele (loe: rohkem kui paar meetrit) ja see peaks teoreetilselt käima läbi selle sama BT raadio ma eeldan? BT intercomi ei ole proovinud üldse.
Võiks ka katsetada seda, et panna BT intercom tööle ja samal ajal ka telefoni ühendus ja vaadata, kas siis on parem.

Mingil hetkel võtan seadme lahti ja vaatan, mis seal sees toimub. Hetkel veel ei tee seda, sest mine tea, äkki ikkagi on põhjust garantiisse pöördumiseks.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”