pikemad autosõidud suvel

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7183
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1851 korda
Tänatud: 511 korda

Re: pikemad autosõidud suvel

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Teema algas küll nahkistme õhutavamaks tegemisega ,aga kui jutt läks sõiduasendi peale,siis panen ka oma tähelepanekud siia,sest sõidan ikka väga palju ja olen veel rohkem aastaid tagasi sõitnud.
Et oma alakeha närve mitte kinni istuda,tuleb sõiduasend reguleerida õigeks. Üldse ei sobi kõige madalam asend ,kui jalad jäävad peaaegu sirgeks. Seljatugi peab olema pigem püsti,kui taha längus. Reied peavad toetuma istmel esi servani ühtlase koormusega kogu pikkuses. Liiga kõrge istmepadja esimene serv ehk tahapoole kalle on samuti väga halb.
Mul oli kunagi alaseljaga probleem ja arst küsis kuidas ma autos istun. Seletasin siis ja ta ütles,et pole mõtet ravi jätkata,kui ma isteasendit ei korrigeeri. Enne tulin peale pikka sõitu autost nagu puujalgadel välja,aga peale tema õpetusi on asi ikka kordades parem.
Mul pole juba ammu enam nahk sisuga autot ning Tallinn-Varssavi on minu jaoks täiesti paras ots, paari-kolme lühikese pausiga.
Meil mõnes tööautos olid need munadega katted ja need on minu arust vastikud.Lisaks lõhuvad need istemeid,kui pikalt kasutada.Peale selle pikaajalist kasutamist, on raskema mehe puhul, iste vormist väljas. Kui iste pole mugav tuleb lasta võimalusel sadulsepal istet korrigeerida. Meil on kõigil firma veoaktele uued juhiistme padjad(sisu on korrigeeritud) tehtud,et meestel oleks mugav sõita.Kusjuures on just nahk servad ja alkantra keskosa.Puu munadega katted on keelatud.



Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”