Rumalad või segased küsimused jms


morse
Postitusi: 1387
Liitunud: 13 Veebr 2017, 10:30
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 268 korda
Tänatud: 215 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas morse »

Piipz kirjutas:

nõmmel on puurkaevuvesi. aga katlakivi all pidasin vast rohkem silmas mineraale, roostet jms, mis ka ilma vett soojendamata sadestuvad

Kõik, mis eespool öeldud, on õige. Aga mina laseks torumehel üle vaadata. Isiklikult võtaksin enne ise lahti või laseksin torumehel võtta, kasutaks stiilis 5 eurost 1/2” manomeetrit, veenduks olukorras ja alles siis kutsusksin TV kohale.

On võimalik, et viga on midagi sellist nagu siin on välja käidud ja ei aitagi muu kui veeautomaadi vahelepanek. Kui olukord on tõesti nii halb, siis peaks Tallinna Vesi sellest vähemalt teadlik olema.

Aga tegelikult võib täiesti vabalt olla mingi labane viga. Näiteks veemõõtja juures on mudakoguja roostet või muud kraami täis. Tekib täpselt selline olukord nagu kirjeldad. Osadel on see koguja mõõtja ees ja plommitud. Seda sa ei tohi ise puhastada.

Umbes võib olla ka mõni teine sõlm. Sinu kirjeldatu põhjal tundub, et tuleks Mõõtja juurest pihta hakata. Veenduda, et seal on olukord sama kehv nagu kraanide/duššide juures.

Ma juriidikat ei tea aga loogiline oleks, et nad mingi 3atti võiks sulle mõõtja juures ikka tagada. Eeldusel, et sissetulev toru umbes pole, peaks sellise surve juures asi normaalselt toimima. See, kas sul majas need 16mm torud on õigema või kehvema loogikaga paigaldatud, nii suurt probleemi ei saa tekitada nagu kirjeldad.

PS! Kas ei olnud veelepingus mingit survenumbrit sees, mille nad mõõtja juures peavad tagama??

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”