Küsimus: sinised siduri vahekettad?

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1101 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Re: Küsimus: sinised siduri vahekettad?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Sai siduriremont äsja läbi viidud. Kõik kettad v.a. kaks sisemist olid sinise tooniga, ühtlaselt, ilma selgete punktide või esikerkivate kohtadeta. Mäletasin, et sinised kettad kuuluvad vahetamisele aga kui ma selle arusaama alust otsim hakkasin siis ei leinud ma ühtegi ratsionaalset põhjendust sellele. Tehasejuhend andis seevastu üsna selge ja üheseltmõistava juhise, kuidas kettaid kontrollitakse. Värvi kontollparameetrite hulgas polnud.

"Place the plate being checked on a clean and even surface plate and attempt to pass a feeler gauge of the maximum specified thickness between the steel plate and surface plate at several points around the plate. If the feeler gauge can be passed beneath the steel plate at any point, renew the plates as a set. Steel plate bend/warp: standard up to 0.15 mm; Service limit 0.20 mm"

Miks nad siniseks läksid? Sidur hakkas ühel hetkel tuntavalt läbi libisema, kusjuures see progresseerus ülikiiresti, ilmselt sealt see tuli. Samas võisid need kettad ka varasemast juba sinised olla, sest seda sidurit on kindalasti varem korra lahti võetud. Ja kui kedagi huvitab, siis kahel kettal sain ma mõõtmistulemuseks 0.10, enamuses 0.05 ja vähem.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”