Kuuma ilma sõiduriietus

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7199
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Kuuma ilma sõiduriietus

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Melx kirjutas:
Spoiler
urmas66 kirjutas:
kaheksa kirjutas:

Äkki ma talun sooja hästi, aga pole häda midagi, mntl isegi natuke külm :D Revit outback jope ja püksid, kinnine kiiver ja Dainese saapad (kõik ilusti süsimust)

Inimese organismi kuuma taluvus on suures piirdes kõigil sarnane,kui just ei ole spetsiaalselt millekski treenitud. Kuumust sa ilmselt ei taju endale ebameeldivana,aga kui üle kuumened,siis pildi paned tasku samamoodi kui iga teine. See kuuma taluvuse tunne võib isegi ohtlik olla. Kuumarabandus on ohtlik asi ja selle piire ei maksa kombata.

See ei ole nüüd küll tõsi, või mida sa "suures piirides" all mõtlesid. 25 aastane heas füüsilises vormis noor inimene talub ikka kordades paremini kuuma kui ülekaaluline 65 aastane. Lisaks siiski mõni inimene ongi sitkem, sest kõik ei ole loodud kaugeltki võrdsetena.

"Suures piirdes" ses mõttes,et kuumas ja päikeses,umbses riietuses ei ole see vahe väga suur,kui pilt tasku läheb. "Suures piirdes" ei ole vahet,kas see juhtub 40min või 60min-ga, aga see juhtub kui nii käitud.Tunde ei kannata üksi inimene seda.
Küsi oma perearstilt ta oskab selle sulle täpselt lahti seletada.
Teatud keha temperatuuri tõusust alates pole enam vahet kui hästi sa saunas kuuma talud või mida iganes enne talunud oled.Mul naisel läks tsiklil taga istudes +42 pilt suht äkki hetkeks tasku.Oli ta siis igati heas füüsilises vormis 35 aastane. Seljas olid tal sõiduteksad, pika käisega T-särk, kiiver ja kindad. ja ega mul ka palju puudu olnud,saime kähku bensukasse ja konditsioneeritud õhku. Tol päeval ei saanud kiivriga lahtise visiiriga sõita,sest hakkas lämmatama.Õnneks oli meil mõlemal tookord avatud kiiver ja visiir all oli kuidagi talutav. Kes on käinud sellises kuumas tsikliga teab ja kes pole kogenud ei oska seda ka ette kujutada.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”