Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Kasutaja avatar

Ronk
Postitusi: 1415
Liitunud: 10 Mai 2005, 20:44
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 62 korda

Re: Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Macintosh kirjutas:
Ronk kirjutas:

Leidsin. Tzumm oli selline mees kes suutis seda teha. Aga foorumist lugedes, siis pole mõtet ta poole vist väga pöördudagi. Proovin radiaatorimeistrit :)

Mkm. Keegi oli veel. Minu meelest möödunud talvel postitas siia info, et teeb seda-teist-ja-kolmandat ja ka mootorrratastele kukkumisraame. Mõtlesin, et "näe, see tuleb küll meedle jätta". Ja nüüde ie mäletagi. Aga kui radiaatorimestriga kontakteerutud ja mingi tulemus saadud siis jaga siia ka.

Rääkisin Kallega. Rääkis, et kohvriraame võib meeleldi teha, kuid kukkumisraudadega läheb raskeks sest rakised vaid tehtud kohvriraamidele. Seega esimene klienti peaks kinni maksma ka kukkumisraudade rakised :) . Aga rääkis et vabalt võib teha ümber juba olemasolevaid kukkumisraudasid. Mu mure ongi selline, et kuna rattal on järelturu kõrge põhjakaitse, siis ei sobi pakutavad kukkumisrauad alumistesse kinnitustesse. Seega minu lahendus olekski tellida ära õiged rauad ning lasta Kallel neid ringi teha. Siis ei pea hakkama midagi uut painutama ega mõtlema. HEED pakub ebays enamustele ratastele täitsa asiseid asju.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”