Kuuma ilma sõiduriietus

Kasutaja avatar

mkendra
Postitusi: 50
Liitunud: 21 Apr 2015, 20:56
Asukoht: St. Julian's, Malta
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda

Re: Kuuma ilma sõiduriietus

Lugemata postitus Postitas mkendra »

will111 kirjutas:

mkendra, offtopic aga kas august-september on seal maltal veel hullem palavus? kas seal rollerilaenutused on populaarsed? pigem sõidaks ilmselt rolleriga kui autoga, nii väike koht ka...ibizal oli väga muhe rolluga sumistada igatahes, malta veel väiksem.

August on temperatuurilt kõige hullem ja lämbem kuu. Fun fact: eelmisel aastal mõõdeti siin augustis vahemere temperatuuriks 31 kraadi - absoluutne rekord, mis kunagi üldse mõõdetud. :lol: September on leebem.

Rollerilaenutused on väga popid, aga ma soovitaks pigem võtta Honda CB500X. Ühest küljest suurim ja võimsaim ratas mida Maltal renditakse, kuid teisalt on see ainuke ratas millele saab 10€/päevas lisakuluga võtta täiskindlustuse. Täiskindlustus tähendab seda, et kui avarii teed või (crash) siis jääd ainult oma 100€ deposiidist ilma ja lihtsalt jalutad ilma lisakohustusteta minema. Lihtsalt lisaks sellele, et Malta liiklus on vasakpoolne, on see ka väga hectic (Loe -> siin peab alati eeldama, et absoluutselt kõik juhid on debiilikud). ja kui pole sellise asjaga harjunud, siis võib tekkida ebameeldivaid situatsioone.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”