Kuuma ilma sõiduriietus

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7346
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1076 korda
Tänatud: 1052 korda
Kontakt:

Re: Kuuma ilma sõiduriietus

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Jesper kirjutas:

...mingi polüestrist "spordisärk" on kaitsmesärgi aluse kihina palju jahedam ja .... Sportsdirectis müüakse neid a'la 7€ tk, kindlasti on ka kallimaid ja paremaid.

On, on. Mul on üks pikkade varrukatega, kollane, mingi erti jabura väljamõeldud tehnoloogilise nimetusega (vent/cooling/optima/active ja teab veel mis) särk. Ma iga kord hämmastun, kui selga tõmban, et kuidas saab pika varrukaga särk jahedam olla, kui lühikestega. Aga jahedam ta on. Nüüd on vaja uus osta ja ma pagan ei mäleta enam milline särk see täpselt oli. Äkki see ... https://goo.gl/eeE5UZ

Ja parima lahenduse saapas annavad tehnilised sokid (trekking sokid on enamasti sellised), millel erinevad pinnad ventilatsiooni parandamiseks ja niikuse eemalejuhtimiseks. Midagi sellist https://www.nanosilver.eu/Trekking-sock ... -of-silver. Ilmselt ka motosokid on teema aga mul puudub nendega kogemus ning ma olen üsna veenunud, et seal pole peale nishiturule suunatud hinna mingit erinevust.

Üsna sama jutt käib alukate kohta, spodiks ja aktiivtegevuseks mõeldud sünteetilised, ilma õmbusteta variadnid spordipoodidest on parim lahendus.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”