Vihmakombed 2018

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1995 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Vihmakombed 2018

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Täna sai värskel tellitud Gelert Packway asju ka proovitud.Veekindluse kohapealt raske midagi öelda,sest 40min ei ole piisav aega selle testimiseks,aga olin kuiv ja ka sees polnud kondensaati.
Mulle meeldis,et materjal on väga õhuke ja kerge ning seljas oli väga mugav.Mul sõiduriided suurus püksid 56 jakk 58, püksid võtsin XXL ning jaki XXXL.Suurus oli perfekt.
Pakituna on ka väga ruumisäästlikud,Gelert Horizon püksid võtavad sama ruumi ära kui Packway komplekt.
Pükstel oleva vasaku, lahtise ilma põhjata tasku , teipisin mägiaivari teibiga igaks juhuks kinni.Olen seda juba ühel eelneval asjal teinud ja kestab piisavalt hästi.
Võrreldes Horizoniga on see materjal selline,et seda saabki minu meelest ainult mingi muu riide peal kanda.Materjal on õhuke nailon, mis seest poolt lamineeritud,voodrit pole.
Horizoni materjal on selline pealt natuke nagu sametine,meenutab gore-tex materjali ja sees on võrkvooder. veepidavus Horizon 3000 ja Packway 5000.
Horizoni on ilmselt, mujal kui tsikkel, mugavam kasutada.
Aga tnx Macile hea soovituse eest, ma olen rahul. (w)

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”