Sidesüsteemid mootorrattal


morse
Postitusi: 1388
Liitunud: 13 Veebr 2017, 10:30
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 268 korda
Tänatud: 216 korda

Re: Sidesüsteemid mootorrattal

Lugemata postitus Postitas morse »

Spoiler
morse kirjutas:

Infoks, et katsetasin Packtalki "gateway" funktsionaalsust: Cardo lubab igale Packtalkile külge haakida ühe võõra tootja seadme ning ta karja liita.

Sena ja Packtalki ühendamine käis ülikiirelt. Ühtegi viperust ei täheldanud. Kasutasin "bridge" funktsiooni ja Sena liitus DMC modes karja. Sõitmas veel ei käinud aga tänava peal sai selge heli veel umbes paarisaja meetri kauguselt kätte. Levi pole päris sama, mis tavaliselt aga paistab, et rahuldav.

Tõenäoliselt saab samuti ka kõikvõimalikud Hiinakad jmt karja ühendada. MitteCardo seade tuleb panna paarituma mobiiliga - see on ilmselt täiesti standardne protokoll kõikidel tootjatel.

Niisiis, kui karjas on 50% Packtalke, siis ülejäänud 50% võivad suvakad olla.
Juuli lõpupoole on plaanis TETi sõit, kus on 3 packtalki, üks G9 ja üks Sena. Plaan sõita DMCs ja G9 ning Sena sisse "bridge-ida", viimane "Cardo Gateway" abil. Annan teada, kuidas toimis.

PS! Kes oma Pactalkiga seda üritab, siis teadke, et viimase tarkvaraga muutus see, et karja "bridge'tav" seade tuleb ühendada A, mitte B kanalisse. Kogu interneedus on täis vanu õpetusi, kus räägitakse, et kasutada tuleb B kanalit. Arvake ära, kaua ma aega raiskasin, et oma veale jälile saada :roll:

Siin on korrektne õpetus ka:

Nej! Kahjuks ei toimi.
Sena paaritamine ja ühenduse võtmine on küll 100% probleemivaba aga lõpuks ülal kirjeldatud lahendus ikkagi täisväärtuslik ei ole. Kahel põhjusel:

  1. Levi ei ulatu piisavalt kaugele (Senaga sõitja oli minuga ühenduses ja hoidis ennast kogu aeg minu ees või järel, et mitte raginaid eetrisse lasta).
  2. Side katkes väga tihti ära. Ma arvan, et järjest oli side üleval võibolla 2-5 minutit. Siis ta pidi uuesti nuppu vajutama. Hea on see, et üsna lihtsalt tuli side tagasi üles.

Muidugi positiivne, et sellist mitme tootja seadmete vahelist asja ÜLDSE on võimalik teha. Vajaliku infot oli võimalik kõigile edastada ja see vahepealne nupu vajutamine ei olnudki niiväga hirmus. Lihtsalt on fakt, et tegu ei ole täisväärtusliku ühendusega.

Mul on mingi sisetunne, et mõni hiinakas võib isegi paremini ühenduda... Keegi võiks testida ja teada anda.

Muus osas need 3 packtalki DMCs + 1 G9 sisse bridget'una töötasid rahuldavalt hästi. Tehnoloogia on jõudnud sinna, et sa ei vihasta ennast seaks, vaid saad sõita ja nautida. Paaritamised olid 100% laitmatud. Ühendus tuli alati ideaalselt kiirelt üles. Ainult mõnel korral tekkisid mingid errorid, siis tegi keegi restardi vmt ja asi läks kiirelt korda. Levi on piisav, et kõik asjad ära ajada. Oluline on see, et peaaegu alati, kui grupp laiali läheb, tuleb side pärast ise väga lihtsalt tagasi üles.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”