pikemad autosõidud suvel

Kasutaja avatar

Teema algataja
bitter
Postitusi: 2011
Liitunud: 03 Juun 2008, 00:00
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 104 korda
Tänatud: 96 korda
Kontakt:

Re: pikemad autosõidud suvel

Lugemata postitus Postitas bitter »

Selleks korraks sõidud tehtud. Võtsin lambanaha ja kuulikestega katte: https://www.automaailm.ee/et/Eshop/Prod ... havai_hall. Kattest kasutasin vaid selja osa. Panin lambanaha istmepadjale + selja taha ja lisaks kuulikesed. 400 km hiljem võtsin kuulikesed ära. Lambanahast piisas. Isteasend ON individuaalne. Mul pikkust >190. Istmepadi peab olema lõpuni pikaks tõmmatud ja suht kaldu, esiserv max kõrgel reit toetamas. Tagaserv täitsa all või pisut kõrgemal. Seljatugi pigem kaldu kui püsti. Nimmetuge üldiselt ei kasuta, see rööviks osa istmepadja pikkusest. Proovisin istmepadja esiserva veidi madalamaks lasta, ei sobinud - juba 150 km peale väsitas gaasijala väga ära ja panin oma settingu tagasi. Kõige pikem päev tuli 900 km (3 pausiga) ja oleks võinud veelgi sõita. Päev oli pilvitu, auto näitas välistemp-ks 30°. Siiski aegajalt väsib gaasijalas midagi ära ja tõstan vahelduseks põlve püsti, täistald vastu põrandat, kiirendan-pidurdan roolilt.

@mrtn: matt on tekstiil. Ühe pika päeva sõitsin sandaalides, teise päeva sokk+hõreda tekstiilpealsega toss. Mõlemad variandid palavaga ok.
@ranel: kliima on aastaringselt sees. Küsimus ei ole salongitemp-s vaid istme hingavuses. Ega mu EXC sadul ka ei hinga aga seal olen piisavalt palju püsti ja teen lõõtsutamise pause. Pole kruisimise pill :bsmile:.
@Nõel: Teemapüstitus ei ole seotud konkreetse margi või mudeliga. Olen istme ergonoomikaga VÄGA rahul (sõiduautode kontekstis). Ma polnud varem sõitnud pikka maad "tavalise" nahaga istmel. Viimased 10a oli perfonahk + vent. T4 iste on nii palju põrandast kõrgemal, hoopis teine maailm. Ei saa sõiduautoga võrrelda.
@urmas: ma absoluutselt ei nõustu su väitega "nahksisuga on kama kaks kas sul on kont või mitte,higistad ikka seal ,kui iste pole perfo või vendiga." Varjus +25° ja üles - minu jaoks on vahe mäekõrgune! Iga kell võtan kliimaga auto, olenemata sisu materjalidest. Alcantara+nahk on ilmselt mugavam kui täisnahk aga sellist varianti mul polnud. Naha praktilisus kaalub kaugele üles need mõned palavad päevad kus tuleb lambanahk abiks võtta.

Viimati muutis bitter, 24 Juul 2018, 11:23, muudetud 2 korda kokku.


Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”