Õli radiaator?
-
TiitX11
Teema algataja - Postitusi: 403
- Tsikkel: Honda X11; Vulcan 2200
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 10 korda
Re: Õli radiaator?
franz125 kirjutas:Spoiler
Mul nagu selline maamehe arvamus füüsikast et poogen kas see mootor on järgi aidatud või ei.Mingi hulga töö tegemise jaoks tehakse mingi hulk tööd milleks kulub n kogus energiat ja mille juures eraldub teatud kogus soojust..Juhul kui ei kavatse rull põhjas sõita lugematu arv kilomeetreid või teha meeletuid kiirendusi ja siis stoppisi pole mingit mõtet higistada kas õli lööb vastu või ei.Mu nö.sport ratastel on küll õliradikad aga termostaati mitte millest võib järeldada et õli töötab kaunikesti suures temperatuuri vahemikus ja isegi ei viitsi mõelda selle peale.Ma eitea mis õli sul kones käib aga kui kardad et kuum teeb liiga siis pane mõni w50 või w60 sisse ja sõida.
Jutt jummala õige.....rattal on mootoris mingi viga. Eeldatavasti elektrooniline mida keegi ei leia. Yamu keskus väidab, et korras, samas aga korras ei ole. Täna tuleb posiis eestisse ja las kirjutab siia ise. Teise juttu ümberrääkida on jama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.