Andke nõu: akutööriistade valik

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1097 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Andke nõu: akutööriistade valik

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Minu akuga töötavad elektrilised tööriistad on lihtsalt masendavas seisus, mingid pudemed siit-sealt ja kolmandast kohast. Osaliselt akud läbi ja riistad mõeldud (väga) hobikorras kasutamiseks. Ühesõnaga vaja uuendada ja mõelda natuke süsteemsemalt. Sõber on suur Milwaukee fänn - tuleb tunnistada, et head aga kallid riistad, proffidele mõeldud, laiatarbes isegi ei müüda. Soovitab väga soojalt. Paistab, et see on minu jaoks natuke üledimensioneeritud. Minu vajadustele vastaks eeldavasti mõni laiatarbelikum bränd. Odavbrände nagu K-Rauta FXA ei sihiks ja Black and Decker on ilmselt liiga hobiriist aga sealt edasi jään valikutega hätta. Kuna akutööriistade puhul ostetakse täna pigem süsteemi, kui üksikut seadet siis jagage soovitusi, mida ostmsiele silmas pidada ja millise tootja vahendeid pigem valida.

Kasutus: maja just ei ehita aga kõik tavalised tööd ümber maja ja maja sees ning vahel ma mõni väiksem aiamaja, terrass või varikatus tahab püstiajamist.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”