Biolisandiga kütus

Kasutaja avatar

TiitX11
Postitusi: 403
Liitunud: 16 Aug 2015, 18:54
Tsikkel: Honda X11; Vulcan 2200
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 10 korda

Re: Biolisandiga kütus

Lugemata postitus Postitas TiitX11 »

koi kirjutas:

A 66 käis sääreväristaja paaki küll. Vahest pidi küll päris pikalt käima lükkama, aga kas bensu pärast, ei tea siiani. Vene soldatid tõid seda 200l vaadiga otse hoovile ja küsisid 3 rubla. Millest vene ajal bensiin tegelikult koosnes, ei tea, aga lehkasid need kõik räigelt.
Muide, lennuki kütusega on proovitud maja kütta, korraliku põletiga. Leek oli ilus, aga sooja andis väga vähe. Põlemis-põletamis tingimused igal kütusel ikka erinevad. Samuti oli mingil ajal ime tehnoloogia, et lisati mootori silindrisse pihustatud vett Oli ka õnnestunud juhuseid, kui mootor töötas enam-vähem normaalselt, aga sõi silindrid-kolvid auklikuks. Piiritus paagis seob vett. Sügisel, meie talvel, kevadel on niiskust õhus küllaga. Palju õnne meile!

:D Talvel kui temperatuuride kõikumised on 0C ümber üles ja alla siis pooliku paagiga tekkib sinna vett. Paratamatu nähtus.....selle eemaldamiseks on piiritus mis vee seob. Vanemad karburaatormootorid olid kütuse kohapealt vähenõudlikud, kui midagi ummistus sai ise hakkama. Otsepritse diislid on eriti nõrgad vee ja solkkütuse suhtes, remont on ulmeliselt kallis. Võsa Petsi saade kus MB sõitis alates uriinist kuni päevalille õliga on tänapäevastele diislitele utoopia. Bio komponendi lisamine bensiinile on EU nõue nagu banaani kõverus, neegrite maaletoomine ja muud lauslollused. Enam ei ole turumajandust vaid mingi subsideeritud "omajope" majandus kus võimulolijale lähedane saab eeliseid teistega võrreldes. Misso-sse on tekkinud hiiglaslik kitsefarm......endine minister (vist) omanik, tolknes seal. Kõik ümbrus unikiviga kaetud, hirmkallid tõsteseadmed seisavad....isegi maakaabliga on toodud uuele trafoalajammale 10KV pinge ja oh imet.......ka mõningaid kitsi oli näha! Kui on raha ja kõik on uued seadmed siis kõlbab ka uus kütus!



Tsikkel pole kunagi liiga võimas...........kui aga on, oled ise liiga vanaks jäänud

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”