R1150GS vs R1150GSA?


shwcxz
Postitusi: 10
Liitunud: 24 Juun 2015, 12:45
Tänatud: 8 korda

Re: R1150GS vs R1150GSA?

Lugemata postitus Postitas shwcxz »

Suurem paak on küll kiiduväärt mugavus. Kas just eluliselt oluline - see sõltub tanklavõrgu tihedusest.

Minu subjektiivsel hinnangul on GSA ka välimuselt pisut moekam.

See muu, mõni millimeeter vedrustust siia-sinna või käikude ülekande erinevus. Ka minu sõiduvajaduste juures pole eritilist vahet. Mõlemad rattad on väga head.

Juhin tähelepanu, et GSA on kõrgem ja lühemat kasvu inimestel ei pruugi jalad mugavalt maha ulatuda.

Enne ostu tasuks endale kindlasti selgeks teha ABSi versioonid, nende erinevused, head ja vead. Sellest võib kujuneda ootamatu ja kulukas peavalu, juhul kui pole arvetanud sellega.

Muus osas pole väga probleeme. See, et sajatuhandese läbisõidu korral tagumine suur laager vahetust vajab - ei tohiks kellelegi üllatuseks olla. Samuti ei saa seda minu hinnangul tüüpveaks pidada, kuigi paljudes foorumites seda tehakse. Enamik teiste tootjate rattaid ei elagi selliste numbriteni, aga kui GS-i laager kulub saja tuhandega läbi, siis on see nõrk koht. Johhaidii.

Siduriketta vahetus on ka suur töö. Samas ümbermaailma inimesed saavad nende asjadega sisuliselt teepeal hakkama. Järelikult see asi väga hull ei ole.

Tavalise GS-i puhul tasub kindlasti vaadata ka kohvreid. Need küljepeale avanevad mustast plastikust originaalid pole minu hinnangul väga mugavad. Osadel GSA-del on küljes alumiiniumist originaalid. Igal juhul eelistaks neid.

Aga üldiselt peale ABSi ei kardaks mina midagi. Hooldus ja kuluosade vahetus on üldiselt lihtne ja mugav. Fänne on palju ja internet on head-paremat informatsiooni paksult täis.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”