Shotimaa sõõr?


Teema algataja
Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Shotimaa sõõr?

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Muidugu veel nii paljukest, et seda UlsterGPd kahjuks endal ka siiski täies mahus seekoed kogeda ei õnnestunud- pealelõunat vedas vihmapilved üles, ehk siis peale 4. sõitu seitsmest polnud asi enam see...

Aga mis siia teemasse võiks veel sobida, on see, et kahjuks see vihm on nüüd saatnud vahelduva eduga teekonda siiani. Seega tahtsingi hoiatada järgmisi Šotimaa planeerijaid, et ega jah, ei kannata eestist vaadatuna nädala jagu ilmaennustust uskuda, et nüüd ongi nädala pärast 20c ja päike. Sest täna Glasgow poole sõites näitas ilmajaam hoopis umbes sellist pilti:

Screenshot_20180812-081924.png

Aga kuna mul oli seekord esmatähtis hoopis kaasareisijale riided selga saada, siis ise tulingi parema ilma lootuses ikkagi suht "vahemere seades" siia: sõiduteksad, Sidi ketsid, mitte saapad, õhukesed kindad, LIDLi mõneeurosed Apache magamiskotid ja paarikümneeurone, loomulikult ühekihiline telk ka umbes samast seeriast. Praegu igatahes tundub, et seda telki pole mõtet väljagi võtta, sest ennem kui selle püstigi jõuaks panna, oleks see nii seest kui väljast märg... :D

Seega siiani mõtlesin, et parim investeering selle reisi lõikes oligi ikkagi see ülalmainitud 3€ vihmakombe kuskilt kirppiselt, tõesti hoidis suurema niiskuse eemale ja mõtlesin sellest juba piltigi siia panna...kuid nüüd mõned tunnid hiljem on seis selline, et mis siin katkiseid kileräbalaid iķka pildistada, kui liidripositsiooni haaras hoopis selline lisavarustus:
( mis tegelikult 4a ja 40+tkm rattaga kaasa on reisinud, aga täna siis lõpuks päästsid päeva, ehk mootori kaitse rauad...)

IMG_20180812_223525.jpg

...ühesõnaga, kui siia satute ja korralikult sadanud on, kannatab karjatamis ja muidu põllumajanuduspiirkondades ekstra ettevaatlik olla, kurvides pidurdamisega just. Mulle sattus selline pisut allamäge kurv, kus harjal uuem, siledaloomulisem asfalt paranduseks pandud oli...ja ma ei tea, mida seal veel peal oli (õliloigu vikerkaarevärve igalhuhul ei paistnud),aga see oli pealt nii libe, et selle peal võis peale väikest hoovõttu Sidi ketsidega igatahes nagu jääväljal liugu lasta!

Nüüd ei jääigatahes muudüle , kui reisiajast minna veel peeglit ja uusi vihma riideid otsima...aga noh, alati oleks võinud ka hullemini minna :)

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”