algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader
Tänatud: 27 korda

Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Hei!
Veel nii palju mu plaanist, et rääkisime just treeneriga läbi...ning sai selgemaks, et treeningpäev võiks toimuda pigem "nädala sees"...nädalavahetus treenerile keerulisem aga kui pikemalt ette teada, saab vb planeerida/...päeva algus võiks olla juba kl:10.00.../nägu ehk ratas läheks maksma 30eur(seal sees on ka raja maks)/rataste kubatuur võiks alata 85cm3-450cm3...ja siiski max inimeste arv 10(kui tuleb huvilisi rohkem, lööme pundi pooleks ja teine grupp teeb mõni teine päev-aeg)/...söök-jook endal kaasa....ja rada oleks arvatavasti Väike-Maarja(siit vihje treeneri asjus...) Treener ei seisa vaid raja ääres ja ei teoretiseeri...vaid näitab ise reaalselt ette kuidas ja mis.
Nii...mis rahvas arvab?
Ja siit ka palve, et minul pole FB...ja ei tule ka....et keegi hea inimene võiks ehk jagada seda infot ja mõtet, et teeme koos ühe ägeda päeva!Ja veel, kadeduse ussidele...ma ISE ei võta sellest üritusest sentigi ehk see pole mulle mingi raha teenimise projekt vaid maksan võrdsetel alustel teistega, sest huvi on ka minul saada enda jaoks asjad selgemaks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”