Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

piiks
Postitusi: 1212
Liitunud: 18 Okt 2003, 23:52
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Asukoht: Kohatu küla, Märjamaa vald
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas piiks »

Jagan siis omi värskeid kogemusi ka. Hetkel hulgume kahe tsikliga lõuna-jeuroopas. Lenksul on Gmaps, Waze ja Garmin 390LM.
Wazega telefon Nokia 8 kipub kuumaga minestama. Ilma igasuguse ümbriseta lenksul. Samas Samsung Note8 põrkekindlas ümbrises toimib.
Vihm ekraanil ajab telefonid hulluks. Muutuvad suht kasutamatuks.
Waze on pigem varuvariant, kui Gmaps ei saa hakkama. Parim viis leida kiireim tee sihtpunkti on Gmaps. Otsing ja kõik on tal super. Samas marsruudi otsing offlines ei töötanud. Montenegros ja Albaanias puudis net.
Garmin on pommikndel. Töötab igas olus, igal maal täpselt ühte moodi. Sellega ka kõige lihtsam endale sobivat marsruuti seada. Gmaps ja Waze pressivad ikka hirmsasti kõige kiiremat. Garminiga saab kergelt kaubale ka muude marsruutide osas.
Waze jätab paljud vajalikud pöörded juhatamata. Kui püsid tema arust samal teel, mis siis, et 130ga liikudes läheb ees tee kahwks, siis pole ju vaja öelda kas paremale v vasakule. Gmaps seletab liiga palju ja keeruliselt. Keegi on ta pannud veel tänava nimesid veerime inglise keeles. Garmini selgitused on lihtsad ja täpsed. Ma kahtlustan, et paari aasta pärast on newd telefoni äpid üle arendatud ja keset kõige pingelisemat liiklusolukorda hakkavad nad sulle reklaami näitama.
Ja muidugi on telefonide suurim miinus see, et just siis, kui on ees päeva keerulisim ristmik, tuleb sisse päeva ainus kõne.

Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”