Telk motomatkaks → Re: Coleman Tatra 3 motomatkaks

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3138
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 330 korda

Re: Coleman Tatra 3 motomatkaks

Lugemata postitus Postitas ranel »

Macintosh kirjutas:
ranel kirjutas:

*Esiteks, telk ei hoia päris vihma kinni, kui ei kasuta vähemalt kolme vaia väliskihi pingutamiseks. Servadest tuleb vett sisse.
*Teiseks, korraliku tuule korral pead kasutama kõiki vaiu, sest kuju, mis telk vaiu kasutamata võtma hakkab, on päris jube.

Ma kaldun arvama, et sinu soov telk vaidega pingutamata hästi vihma pidama saama on natuke utoopiline. Kogu lahendus on sellele üles ehtitatud, et tekstiil on pingule tõmmatud ja ei ole millegi muuga puutes. Täpselt sama käib tuule kohta. Seega, neid kahte miinuseks lugeda on liialdus. Tead sa üldse mõnda "iseseisvat" telki, mis pingutama kujul hästi vihmas ja tuules toimiks?

Tõsi ta on. Seepärast oligi mul eelnev jutt tsiteeritud telgi osas, et seisab vaid kaarte peal üleval. Sobilik vaid kuivas kasutamiseks selline lahendus.
Ja ega ilma vaiadeta midagi hullult sisse ei tulnud. Märjaks sai umbes 20-30 cm ala servadest ning ega sealt ka ladinal siiski sisse ei jooksnud.
See on lihtsalt praktiline info neile, kes seda kasutada plaanivad. Sõber oma telgiga, mis eeldas vaiad maa sisse saada, oli hulga nukramas seisus püstitamisel kui siiski ma, nii et ma väga ei kurdagi.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”