Õnnetused mootorratastega 2018

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Õnnetused mootorratastega 2018

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

mx77 kirjutas:
Ardilla kirjutas:

MINE PERSSE ÕHTULEHT! t*** nad panid laiba pildid ülesse täiesti kägaras inimese keha mida päästjad koristavad! https://www.ohtuleht.ee/893091/lugeja-f ... uht-hukkus Ma tegin screenshoti ka sellest. Nad võtsid selle pildi küll kohe maha. Aga selline asi ei käi küll enam eetikaga kokku! Ja keegi peaks hakkama võtma vastutust sellise soglimeedia eest!!! Ma tegelt ka ei tahtnud näha paistes trammi poolt lämastatud iminese pead!!! Ja miks peaks murest murtud omakeste nägusid näitama??? :evil: Olgu mis oli aga nii ei tohi!

Äkki paneb mõne ajukääbiku mõtlema?
See aasta on vähemalt häälte järgi (mulle kostab koju Tammsare pikenduse liiklusmüra hästi ära) ikka väga ringrajasõiduks läinud. Nii südaöö paiku läks ikka väga peenestamiseks lahti. Korra sattus miski sõidumeeste punt ka Tondi tänavale, üks oli ennast ringil lapiti keeranud, kuna aknad lahti siis kostis see möla hästi tuppa ära. Kõik venelased.

Ilmselgelt läks midagi väga nihu. Samas ega need pildid sutisupakkidel väga suitsetamist tagasi ka ei hoia. Sugulasena, ma vaevalt tahaks näha kellegi hakitud pead meedias. Eks see kahe kõrva vahel väga kinni ole.

Tammsaares seisin üks õhtu Mäki Statis ca 30 mintsa. Oli vaja aeg parajaks teha. Väljas oli mõnusalt palav. Jälgisin tükk aega kudias rahvas peeneks keerab, põnev oli vaadata kudias isegi tüdrukud kes foori taha väga ebakindlalt sõitsid keerasid nimodi peale, et esiratas maast lahti :mrgreen:, ja siis teine leer olid need seljakoti kangelased, kes niisutamise eesmärgil seelikus eided sõidule viivad. Egas kui endast ei hooli siis võiks vähemalt stringikandjatele oma jopegi lunastada, aga noh kui kui ei hooli siis ei hooli, egas minu õpetused niikui nii korda ei lähe enne kui kann punane ja mädaneb. Mul üks tuttav tüdruk just käis maha, väiksel kiirusel nahk ikka hoolega marraskil, läks ostis kohe kombe, enam ei taha 3 nädalat villis pepuga päevitada (w) :bsmile: :mrgreen: Sirgel oleme kõik kõvad. Tulgu rajale, siis on kohe sikud ja sokud erileeris. Mina sain rajal ikka väga selgelt aru kui tussu ma olen ja kui palju ma pean veel harjutama, harjutama ja harjutama, enne kui teiste ees kõvatan. Aga eks me kõik keera veidi peale kui ilm soosib.

Viimati muutis Ardilla, 22 Aug 2018, 15:52, muudetud 2 korda kokku.

Mine “Vaba teema”