algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader
Tänatud: 27 korda

Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Hei!
Ma olen väga nõrk arvutis ja ei taha kogu-aeg tekitada uut teemat või uut nimekirja, et keegi asjatundja võiks luua mingi korra siia uuesti,et oleks selgus majas.

Nii, on toimunud suur huvi tõus, ja samas on ka loobujaid(päev ei sobi või mida iganes...)ja loobus meie ainus naisharrastaja Jane Ilves ning soovib liituda: Joonas(Beta 390cm3)+Kaarel(Beta 300cm3)+Eddy(Beta 300cm3)....siis minu teemas, üleval pool on ka Kert Kikkas(kes oli kirjas juba 23.aug)...ka tema tuleb siia liita.
Ja sellega on osalejate arv TÄIS...ehk ok...teeme +2 ratst veel st 12-ratast kokku ja see pole minu vaid treeneri soov ratste arvu osas. Teen ettepaneku, et kui keegi tunneb isiklikult Indrek Mägi ja on nõus või soovib "meie ürituse" väliselt tekitada uue huviliste grupi...lepib Indrekuga ise uue aja kokku ja ka koha, kus treeningpäev teha, sest hr: Mägi on mobiilne ja nt minu orgunnitud laste päevale 29.aug tuleb ta ise Valgamaale kohale....põristame seal 50cm3-110cm3(Hiinakad on mõned)...terve pika päeva ja sinna peaks olema ka veel u 3-ratta jagu ruumi...st 10-last kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”