Vihurmoto Rahvaliiga 2018


Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Vihurmoto Rahvaliiga 2018

Lugemata postitus Postitas Loadära »

franz125 kirjutas:

et tegelikult pole mul ju normaalseid sõiduriideidki

Suur sa oled? Mul üks kasvule 175-180cm ca.70-75kg kodanikule pakkuda üheosaline kombe.Kukkumatta ja vähe kasutatud.Ise olen 182 ja 79 jäi rajal kangutamiseks natuke liiga täpseks.Ülearune seljakaitse on ka.

Tänud aidata üritamast, aga mulle on see siis kardetavasti lausa väike- mul gabariidid siis 183 ja 83kg. Ning kahjuks on mul veel ka nö "ahvi käed", ehk kui tavainimesel laiali aetud käte näpuotste vahe peaks enamvähem oma pikkusega võrduma, siis mul see veel +10cm ja teeb riiete leidmise pahatihti eriti keeruliseks: alatasa pean võtma number hoopis suurema ürbi lihtsalt selle pärast, et varrukad lühikeseks ei jääks.

Kuid kas see "autonoomne seljakaitse" võiks olla ka see, mis nn.võrk-kaitsmevesti osa? Mul muidu enduro sõitmiseks laadne Acerbise toode, koos nn "neeruvööga" ja puha...ja see ntks Smashi kiirendusel küll sobis:

acerbis.jpg
acerbis.jpg (97.75 KiB) Vaadatud 4005 korda

...et kui selline sobib, ning sobivad ka tekstiiljope ja -püksid, tingimusel vaid, et peab saama omavahel lukuga ühendada...siis tegelikult tavalise motojope koos mingite motopükstega vist isegi leiaks ning kui kaitsmevest all, siis nii söendaks isegi juba ka kambas sõita. Tekstiilpüksid koos tavaliste põlve- ja puusakaitsmetega muidugi jääks ainult natuke kahtlasemaks pooleks, kui pikemaks "kelgutamiseks" peaks minema... :D

No ja kui nii võtta, siis muidugi võiks hädaga saapad ka juba enduro omad jalga panna, mul ühed vanemad Sidid on, mis kõige jäigemad ei ole veel ja äga robotiks ei tee...kuigi ega see käiguvahetus tänavarattal ka nendega kõige mugavam ei pruugi olla, aga muidugi veel ebamugavamaks võivad osutuda hoopis kaasvõistlejate kaasatundlikult muigavad pilgud vms :mrgreen:

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”