Sidesüsteemid mootorrattal


morse
Postitusi: 1378
Liitunud: 13 Veebr 2017, 10:30
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 268 korda
Tänatud: 213 korda

Re: Sidesüsteemid mootorrattal

Lugemata postitus Postitas morse »

srx kirjutas:

Vahepeal sain garantiist uue Packtalk Bold seadme.
Aga ei ole mingit vahet. Ei ole sellel ka bluetooth levi.

Eriti halb on olukord niiske/märja ilmaga (vesi teadupärast segab 2.4GHz signaali).
Eelmisel nädalavahetusel sõitisn vihmaga. Telefon endiselt lenksul. Vahe telefoni ja sideseadme vahel ilmselt vähem kui meeter. Sõites pidevalt häired sees. Pead keerates kindlalt augud sees. Pane telefon paremasse taskusse ja ühendus kukub täiesti ära.

Kuna ma sõidan iga päev ja nüüd kui sügis saabumas ja hommikud niisked, siis on ühendus ikka päris kehv.

Andke andeks, aga minu silmis ei ole Cardo Packtalk Bold kasutatav seade.
Proovitud on 5 erinevat seadet ja ei mingit vahet. Kõigil on bluetoothiga sama probleem.

Samal ajal hiinakaid kasutades ei ole mul mitte kunagi mitte ühtegi bluetooth levi probleemi olnud.
Kuna bluetooth ühendus telefoni ja sideseadme vahel on umbes 95-99% minu kasutusotstarbest, ei saa ma mitte kuidagi ega mitte kellelegi soovitada osta Cardo Packtalk Bold seadet. See lihtsalt ei tööta normaalselt.

Ei tea miks teistel probleeme pole. Võibolla sõidetakse ainult ilusa sooja ja kuiva päikesepaistelise ilmaga ja siis on olukord vähe parem. Võibolla pole paremat proovitud. Võibolla ei taheta endale (ja teistele) tunnistada, et nii kallilt ostetud asi on pask.

Mingi hetk äkki proovin Sena seadmeid ka. Võibolla on Sena parem. Hetkel kasutan hiinakat.

Võimalik, et Packtalk Bold seadmete paar läheb müüki, kui keegi neid tahab, sest ega nad riiulil seistes ka mingit ostarvet ei täida. Samas sellise antireklaami peale on neid ilmselt keeruline müüa aga ei ole mõtet ka asja ilustada ja valetada.

Väga veider. Mul on hetkel 3 ja kokku olen kasutanud nelja erinevat Cardo seadet. Packtalk on by far kõige parem. Mitte ideaalne - aga tõenäoliselt kõige parem (minimaalselt üks kahest kõige paremast), mida täna saad osta. Ideaalsusest jääb minu kasutuses puudu paar asja:

  1. Kui on vaja sideseadmete vahel BT ühendust teha (paaritada jne), siis tihtipeale on see igavene jama. Kui ühendus üleval, siis on ENAMASTI ok.
  2. On olukordi, kus seade paneb pange (nii side kui muusika korral). Aga kuna Packtalk on varasematega võrreldes nii kiire, siis restart käib väga valutult.

Tõesti ei suuda korrata sinu probleemi seoses telefoni ja Packtalki vahelise ühendusega... Paljud siit on ju proovinud ja vähemalt tsiklil/tsikli kõrval seistes, on kõikidel ühendus stabiine olnud. Mul on olnud Iphone 6 ja 7 ning tsikli gepsuna Samsung S4 - kõik on normaalse leviga. Iphone kuue, nagu rääkisin, jätsin autosse, ise läksin garaaži ja Spotify mängis hästi. Jah! Mul on pannud ühendus niimoodi pange, et olen pidanud seadme restartima ja halvemal juhul ka äppi restartima - aga see ei ole võrreldav sinu kirjeldatud olukorraga.

Äkki on sul mingi fooliumist soe pesu seljas? :bsmile:

Ma ei oma mingeid sidemeid tänaste Cardot müüvate ettevõtetega ja olen korduvalt rõhutanud, et seade ei ole ideaalne, saan ka aru, et sinu puhul ei ole tegu tehnikavõõra inimesega - aga sinu kirjeldatu on tõesti veider.

Tutika seadme müümisega probleeme ei tohiks tulla. Kui aus olla, siis lihtsalt händsfree jaoks ma esmalt ostaks ka ilmselt mingi odavama seadme - aga olles erinevaid kasutanud, näen, et muusika kuulamise jaoks on Cardo siiani esimene, mis üldse kuhugi kõlbab (kõlarite kvaliteet ja maksimaalne helitugevus ning dünaamiline volüümi kontroll ja lisaks ka mugav volume nupp on minu jaoks alles nüüdsel seadmel sellisel minimaalsel tasemel, et ma viitsiks mõnikord muusika mängima panna).



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”